Uiiiiiz, uite o poza cu al meu copchil!

A trecut și 1 iunie și Facebook-ul meu a fost invadat de poze cu copii. Nu-i asta o problemă – nu oi avea eu progenitura mea încă dar mă simț copil și chiar am mai și urat pe cei care încă se simt imaturi pentru lumea asta – suflete inocente prinse în niște corpuri demențiale. Lăsând gluma deoparte, sper că nu ați omorât copilul din voi… e păcat. Adulții sunt nasoi!

Apropo de adulți.. News Feed-ul era plin de poze cu copii în parc, în brațe, la joacă, etc. Ați prins ideea. Oki, am înțeles și asta – e ziua copiilor, trebuie să te lauzi cu al tău pe Facebook. Ceva de genul : e ziua copiilor, na! că am și eu unul!

Pisica mea

 

 

Invazie de „La mulți ani”!

Nope, pozele erau însoțite de mesaje: “La mulți ani, puiul meu! Mami și tati te iubesc mult!” Lacrimogenele pot continua în același stil…WtF?! Aș înțelege și dacă mesajele ar continua cu “La mulți ani pentru toți copiii din lume!” Dar să îi urezi copilului tău de 1 iunie pe Facebook când el are până în 3 ani …..WTF2?! Și nu, îți garantez că atunci când el va face 3 ani și 1 luna și deja va avea cont pe Facebook unde se va pițiponci cu alți copii de 3 ani și 2 luni nu o să se uite pe profilul tău să vadă urările de 1 iunie din anii anteriori.

Pot să îmi sară părinții în cap că eu n-am unul și nu știu cum e. De acord, dar nici chiar așa… lăsați telefoanele și îmbrățișați-va copiii. O zi întreagă!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.