2016, să-ți stea în gât!

N-a trecut încă dar nici mult nu mai are până își dă obștescul sfârșit. Un an pe care sper să nu îl uit niciodată pentru că m-a învățat multe și m-a trecut în altă etapă a vieții mele.

Cum a fost 2016

Lung, scurt, bun, rău? Să fiu eu pisică  dacă pot să îi pun o etichetă. 2016 a fost un an greu, cu multe provocări sufletești, cu multe suișuri și coborâșuri dar și cu lecții învățate. Mă uit la cea din ianuarie 2016: ce planuri aveam! Ce lucruri mărețe trebuiau să se întâmple. Eram mai fericită decât am fost de muuuultă vreme și toate se așezau. Job, familie, relație, prieteni – toate erau aliniate pe drumul meu de succes. Și dacă aș fi câștigat la loto nu aș fi fost atât de fericită. Nu are sens să vă spun că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Dar pe măsură ce am luptat mereu să aliniez lucrurile după cum vreau eu am învățat și câteva chestii.

Lecții învățate în 2016

  1. Sunt masochistă. Sufletește. Nu vă gândiți la altceva.. nu aș ști să vă dau un răspuns ferm :))
  2. Sunt puternică. Cu mult mai puternică decât media feminină din România.
  3. Îmi place să zâmbesc și văd partea bună în a suferi. Dacă doare, înseamnă că simt. Nu am înțepenit. Sufletul nu îmi este amorțit. Încă trag speranțe că sunt om.
  4. Am o super intuiție. Îmi vine să o pup, zău! În fiecare clipă instinctul meu mi-a spus cam în ce direcție se duce tornada. Am știut aproape de dinainte de toate dezastrele și că nu le pot evita. Dar am încercat. Îmi iubesc intuiția. M-aș mărita cu ea, dar cică e deja luată :))
  5. Să încerc să îi împac pe toți? O utopie, frate! Oricum sacrific ceva. Iau câte puțin din ce vrea fiecare, deci e clar că oricum nu vor fi deplin mulțumiți și sacrific maxim de la mine. Într-un final, iese rahatul praf! Tot pentru mine…
  6. Iubesc ceea ce fac și nu o să mă las de antreprenoriat în veci. O să ajung sus pentru că am idei bune și încăpățânare.
  7. Uneori prea multă încăpățânare. Și sunt prea dură cu cei din jur. Doar uneori când văd oameni buni și încerc să le trag un semnal de alarmă. Fiecare dintre noi are adevărul lui și propria sa viață. Percepem lucrurile diferit așa că modul meu de a fi nu e universal valabil și nici cel mai bun pentru toată lumea.

Dar îmi iubesc modul meu de a fi, ce sunt și viața mea și nu vreau să îi schimb pe cei din jur. Doar îi incorporez în viața mea pe oamenii de suflet.

lunea-zi-de-coșmar
Una dintre cele mai nașpa dimineți din 2016

Intuiția mea îmi spune că finalul de 2016 îmi rezervă niște surprize. Plăcute. În momentul ăsta sincer, i-aș spune pe un ton dulceag lui 2016: Go, fuck yourself!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.