50 shades of Grey versus The Loft

Neața guys,

Poate vi se poate părea ciudată alăturarea dar cele două filme au un element în comun: împlinirea fanteziilor. Așadar, să înceapă războiul, perspectiva a la Smileydreamer.

The Loft

Sex

Mă asteptam la scene toride în ambele filme. Deși the Loft promite dezmăț (5 prieteni cumpără împreună un super apartament – cuibușor de nebunii), sexul lipsește cu desăvârșire. Și totuși tipa asta m-a pus pe gânduri.

50 shades of nothing – promitea niste scene mai kinky, ceva legat, eventual sex mai dur. Am primit sex romantic și prea mult spanking.

Mr. and Mrs. Grey
Sursa: www.newslocker.com

 

Poveste

Pentru amândouă nu voiam cine știe ce fir narativ. Până la urmă, nu ne apucă filozofeala pe la cinema! M-am dus pentru că erau filme ușurele, tocmai bune pentru a girl’s night out.

Ea virgină, inocentă și auto-mușcătoare de buza de jos, îl întâlnește pe el, masculul bogat, fermecător și cu gusturi mai ciudate în materie de sex. Se îndrăgostesc, ea îl tentează cu inocența ei, apar probleme, el are nu știu ce dramă ascunsă. Filmul se termină când se închid ușile liftului.

50 shades of Grey lips

 

The Loft ma tenta pentru ideea de libertinaj masculin prins la colț de o psihopată răzbunătoare. Numai că nu e tocmai ca în trailer și filmul se dovedește a fi mai întortocheat și cu nenumărate surprize. Ca să îmi citez unul din elevii de la engleză care a apucat să vadă The Loft: “Nu mi-a plăcut. E prea complicat. Și am început să mă gândesc la prietenii mei. Oare ei ar fi în stare să îmi facă mie așa ceva?” Hi, hi.. eu ca fată sunt obișnuită cu planurile pe de ascuns, invidia și jocurile periculoase. Dar între băieți se dovedește în The Loft că nu există prietenie și că unii dintre ei erau chiar puțin psihopați.. sau mai mult.

Kiss scene The Loft

ACTORI

Am salivat oleaca la domnul Grey întrucât este ca o fripturică bine făcută: nici prea mulți mușchi, dar destui ca să mă ducă din fața ușii până în camera de tortură. Deși îmi plac inocentele, actrița din rolul principal din Fifty Shades of Grey nu este pe gustul meu chiar deloc. Are mereu o față super inocentă (asta cu nevinovăția poate fi jucată mai greu), se forțează să fie virgina necunoscătoare și are mereu ochii plânși, chestie care m-a scos din sărite.

Grey
Sursa: www.usmagazine.com

Dacă scoatem din calcul tipul mai plinuț și mai alcoolic din The Loft (dar care un simț al umorului destul de bun) și tipul mai psihopat (care, în ciuda înclinației mele spre ciudați, nu este pe gustul meu), ceilalți 2 actori sunt chiar.. simpatici. Revin la scena sărutului de la piscină în care el se dezbracă încet. Mmmmm! Iar la capitolul tipe, ai cu ce să îți clătești ochii: un pic de nebunie cu sex appeal.

Cute guys The Loft
Sursa: onlinemovie.pk

 

În timp ce Fifty Shades of Grey este un fel de fast forward printr-o poveste de dragoste romantico-tristo-lacrimogenă (fără niciun fel de joc, tentație și flirt), The Loft merită văzut pentru modul în care evoluează acțiunea. Indiferent de așteptările tale, The Loft nu este ceea ce ai crezut tu!

Lead actress The Loft
Sursa: jualbacan.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.