7 motive feminine ca sa iti iei bicla

Cand mi-am luat bicla, toata lumea a urlat la mine sa nu fac asta ca o sa putrezeasca pe balcon si ca pentru o tura o data la cateva luni mai bine inchiriez. Sac! Ca nu a fost asa si o sa va scot ochii cat oi trai. Anyways, azi eram singurica in parc la o tura de pranz si mi-au trecut prin cap urmatoarele:

1. Sunt o gramada, dar gramada de tipi draguti in parc. Alearga sau sunt pe bicla. In mijlocul zilei e ca si cum te-ai pomeni intr-un harem. IA-TI BICLA!

2. Spune-i ca nu ai biciclit niciodata. Invita-l sa te invete, in timp ce tu, timida, descoperi pentru prima data ca acum biclele nu mai au frana pe pedala. Dar inainte de toate, IA-TI BICLA ca sa ai de pe ce sa cazi si el sa te prinda.

3. El e mai activ iar tu nu iti misti fundul din fotoliu din fata facebook-ului cu caserola de inghetata langa tine. Pacaleste-l ca esti activa si IA-TI BICLA!

4. Esti ca mine: nu iti place sa alergi, nu iti place la sala/kangoo jumps si alte alea dar fundul e din ce in ce mai mare. Ceva exercitiu, aer curat si putin slabit – IA-TI BICLA!

5. Pune-ti niste haine lejere, prinde-ti parul mai ciufulit, ia un zambet de minune si IA-TI BICLA. O sa fii uimita cati tipi intorc capul dupa tine.

6. Viata e plictisitoare. Nu te-ai da nici cu parasuta dar vrei sa incerci ceva periculos. IA-TI BICLA si mergi pe strada. Am mers de aici pana in IOR.. mai departe nu m-am hazardat inca dar putina adrenalina nu strica.

7. Te plangi ca nu ai cu cine socializa. Ia cauta tu pe Facebook si zi-mi cate grupuri de oameni iubitori de bicla gasesti. Oameni faini, intalniri, socializari. Ceva timp sa iti faci. IA-TI BICLA!

Scuzati dar poze cu tipul super demential de azi nu am 😀

Biclaaa

 

PS:

Il adaug pe al optulea. In incercarea de a-ti plia bicla, te plesnesti peste degetul mic, se face vanat. Asa decizi sa incerci o noua nuanta de unghii – visinaaaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.