A fost Superblog

Prima dată am participat la Spring Superblog. Am ieșit pe 22. Încântare mare, am câștigat și premii. A venit Superblogul de toamnă. Greu, domnule, greu. Am reușit un 32, peste Emil care era pe 33. Oftică, prima contestație. Nu mai vreau să mai particip. Așa că, în 2015, după 2 articole am renunțat la competiție. Dar a venit toamna.

Am pornit competiția pe locul 3. Mă deochiasem și eu cât de bine o nimerisem din prima. Am zis că e un miracol, întotdeauna porneam din primii 10 și ajungeam mai pe la mijloc. Am stat pe locul 3 vreo 4 probe, am fost pe locul 1 vreo 2 probe. S-a dat o luptă frumoasă. Și am ieșit pe 5.

Secret de Superblog

Cred că cel mai important lucru este să te relaxezi. Dacă îți omori creierii să iasă ceva creativ, pe placul sponsorului și în cerințe, o să iasă un mare bullshit. Relaxează-te!

Sunt deadline-uri. Multe. Probele curg la distanță de 2 zile. Dacă nu ești blogger disciplinat cu scrisul, asta e competiția care te va băga în priză și te va învăța să publici într-un anumit ritm. Nu te panica! 

Nu toată lumea e perfectă. Nici sponsorii, nici probele, nici superbloggerii. Sunt sponsori care îți aruncă puțintel zeflemitor un răspuns copy-paste la contestație, probe la care nu pricepi nici bătut despre ce e vorba sau sunt premii aiurea și superbloggeri care nu știu să scrie corect. Nimeni nu e perfect dar Superblogul per total e fain. Ai o comunitate frumoasă, sponsori care fac probe trăznite, premii pentru care se merită să scrii și bloggeri care sunt foarte talentați la scris.

locul-1-superblog

Eu am scris pentru fiecare probă în ultima zi la 22.00. Și mi-a ieșit un loc 5. Voiam locul 1? Of course. Dar asta înseamnă un singur lucru: ne vedem la primăvară, babies! Până atunci o să mai revin cu un super articol despre Gala Superblog care va fi sâmbăta aceasta. Party on, bloggers!

 

6 thoughts on “A fost Superblog

  1. Ioana says:

    La primăvară zici? Și cum vrei? În săbii să ne tăiem, în suliți să ne lovim, ori în luptă să ne luptăm? 🙂
    Te aștept și felicitări pentru reușită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.