Vreau vacanță în Abu Dhabi ca în Sex and the City 2

Nu știu de ce ați avut voi chef în weekend dar pe mine m-a pocnit un chef de film de gagici. Unul din ală care pune accent pe prietenie și cât de bine am putea noi să ne descurcăm singure. Am ales Sex and the City 2, filmul în care cele patru tipe ajung în Abu Dhabi.

Zi de spa, răsfăț și cumpărături orientale

Filmul a făcut parțial mai mult rău decât bine. Așa mi-am amintit că nu am avut nici măcar un city break amărât cu prietenele mele bune din facultate. Deși l-am discutat….acum vreo 3-4 ani. Așa mi-am amintit și că nu am mai vorbit cu ele de o tonă de vreme și mi-e dor de o băută la o bârfă. Interminabilă. Bârfa nu băuta că ne limităm întotdeauna la un cocktail și un frappe. Și eventual o apă.

Sex_and_the_City_2_poster

Cine a făcut Sex and the City 2 a gândit ca o femeie: răsfățul suprem: lux covârșitor, mâncare demențială, spa, piscină și extrem de multe cumpărături. Muuuulte! După ce te uiți la filmul ăsta și vezi toate ținutele actrițelor, mai că-ți vine să intri pe un cazino online, poate-poate dai lovitura!

Unde e vacanța mea în Abu Dhabi?

Dat fiind că tipele stau într-un apartament de 22.000 de dolari pe noapte, ar fi cam greu să ajung la o asemenea performanță în viața asta. Dar nu aș vrea chiar ditamai imensitatea de apartament. Cred că mi-aș fi dorit cel mai mult o vacanță cu fetele..și nu neapărat în Abu Dhabi – deși sună destul de exclusiv, ciudat și oriental ca să fie o vacanță de neuitat.

Și dacă aș trece pe jocuri la păcănele, nu cred că am șansa de a câștiga o sumă atât de mare pentru o săptămână pentru 3 fete în Abu Dhabi. Și chiar dacă aș câștiga, adevărata provocare e să le conving să își rupă o săptămână din muncă pentru a merge în vacanță.

Da, asta e adevărata provocare. Vreau prietene ca în Sex and the City! Unde e seara mea de cocktailuri?

2 thoughts on “Vreau vacanță în Abu Dhabi ca în Sex and the City 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.