Aceleași haine

„Petruța, nu te-am mai văzut machiată deloc în ultima vreme”, mi-a spus ea simpatică. „Lasă-mă, nu vezi că mă îmbrac în aceleași haine, nu mă machiez dacă am puțin de lucru și stau pe acasă”, i-am zis eu.

Dar ea a continuat și mi-a mai zis și în altă zi. Din nefericire, vecina mea dragă avea dreptate. Tu te îmbraci cu aceleași haine?

Blugii mei largi și un tricou

Dimineața plimb câinele. De obicei, e la scurtă vreme după ce m-am trezit așa că cerințele minime sunt să mă spăl pe față și pe dinți. Îmi iau blugii mei largi și un tricou curat, adidașii mei pe care i-a ronțăit puțin câinele și care trebuie neapărat spălați și am ieșit ciufulită afară.

La întoarcere îmi analizez șifonierul. Pantalonii ăștia sunt închiși la culoare, se pune păr de animale pe ei, Aștia sunt prea strâmți. Ia uite ce fund mare am! Nu pot să îmi iau bluza aia că se vede burta, aia e prea indecentă (incredibil câte tricouri și maieuțe am de vară ..semi-indecente). Lasă mai bine îmi iau o bluză sau un tricou ceva mai larg. Și azi!

Mă uit în oglindă și nu mă recunosc

Ce pisicii mei am pățit? Am șifonierul plin de haine și mi-e lene să mă schimb. Nu pot să zic nici că sunt obeză.. pur și simplu mi-e lene să îmi iau alte haine. Uneori și să mă machiez. Și sunt sigură că nu sunt singura tipă căreia i se întâmplă asta.

Tu te chinui dimineața să te aranjezi sau îți iei aceeași pantaloni și o bluză nouă? Pui un machiaj de bază, prinzi părul într-o coadă și asta a fost. E greu să fii femeie, zău de nu-i așa dar când mă uit la moaca mea într-o zi fără chef îmi vine să mă bat.

De luni m-am apucat să îmi schimb hainele. Am zis că, dacă port blugii 2 zile din șapte bag foarfecul în ei. Am nevoie doar de 2 secunde de nebunie și gata: blugii de scos câinele afară sunt distruși.

Până acum am schimbat câte o pereche de pantaloni în fiecare zi. Ba chiar și încălțămintea diferă. Și mi-am luat și o pereche de pantofi roșii. Să îmi poarte noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.