Amintiri din Roma sau cum sa cunosti un marocan pe Ciampino:)

Neata guys,

Da, e neata.. offf chiar nu se obisnuieste nimeni?:))) Azi citeam un post de altfel util aici – imi amintesc cand am plecat prima oara cu avionul – ce n-as fi dat pentru niste sfaturi.. Anyways, citind, m-a luat iar melancolia. Melancolie care de altfel s-a instalat de ieri – ca asa ma apuca pe mine. Ca vreau sa plec. Anul asta am fost in mai multe excursii decat niciodata si am vazut multe locuri frumoase. Dar vreau si mai mult:D Si vreau inapoi la Roma…Stiu ca am mai fost de 2 ori dar deja vreau si a treia oare si sigur va fi la anul. Nu stiu cand si cum, dar o sa fie!

Imi amintesc de prima tura de Roma. Dupa zile de mers, de vazut, de pozat, de dureri de picioare si respiratie taiata, ne intorceam cu multa nostalgie in tara. Eram pe aeroportul mic – Ciampino si sotia s-a gandit sa ma paraseasca putin. Si asa m-a lasat ea singura pe un scaun cu gandurile mele. Iar gandurile mele erau departe – erau la Colosseum. Dar mai aproape mi-era ditamai mandretea de barbat de culoare care, in timp ce eu mancam un mar ( ca mai aveam vreo 5 si nu voiam sa le arunc pe toate:))) s-a gandit sa imi adreseze o intrebare. Si anume intrebare: ce e check-inul de e afisat pe panourile alea?

Am facut ochii mari – adica.. era a doua oara de cand eram majora si mergeam cu avionul.. dar toata lumea stie  ce e aia check-in. I-am raspuns politicos in engleza mea supra, extra minunata, avand doua ganduri in capsor: unul – e un criminal in serie si vrea sa ma omoare (la noi se poate:P), doi – vrea sa ma agate. Pentru viitoarele blonde care vor fi in aceeasi situatie ca mine, urmati reteta de mai jos: relaxati-va! Mai sunt, din fericire, si cazuri frumoase. Tipul era un jucator de tenis care se plimba prin toata lumea, am facut schimb de impresii despre Roma, am aflat ca a mers la dans in Roma… Salsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa italianooooo! Numai cand am auzit asta, voiam sa sar pe el sa il provoc la doua piruete.. dar ma dureau picioarele:)) Am primit o invitatie in Maroc – eu i-am zis ca e cam cald:)) si asa m-am facut cu un prieten pe Facebook.

Sper ca v-a luat cheful de calatorit, hoinarit si cunoscut oameni noi, altfel.. ne suparam:)

De aici,

Numai zambete nostalgice

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.