Atenție Pepsi, cineva de la voi stă prea mult pe Facebook!

Neața guys,

S-a întâmplat o chestie simpatică pentru online și pentru că nu mă cunosc cu toți pe FB, iată ce am descoperit:

Pepsi are minim un angajat care stă pe Facebook!

Păi e frumos?! Așa, ziua în amiaza mare, să dai commenturi la statusuri! Tztztztz – și eu care îi credeam oameni serioși care stau cu nasul numai în muncă :)))

De unde și până unde..?

Lăsând doar parțial gluma deoparte, s-a întâmplat ca la ora de engleză (eu sunt profă în particular, pentru cei mulți care nu știu), elevul să vină cu o sticlă de Pepsi Twist la el.

Am făcut ochii mari (eu având o ….mică problemă cu consumul excesiv din sucul concurenței). Elevul a văzut și a făcut o declarație interesantă. Cum să ratez ocazia de a o pune pe Facebook? Declarația venea la fix în contextul în care mi-am lansat o campanie de susținere online #viatafaracola, făcută mai mult pentru mine ca un fel de jurnal online, în timp ce încerc să îmi învăț ficatul că poate rezista cu apă și fără 2,5 litri de suc în fiecare zi.

Statusul buclucaș

Pepsi stă pe Facebook
Pepsi stă pe Facebook

S-a lăsat cu o porție de râs dublă: eu și elevul! Și da, stau pe Facebook în timpul orelor de engleză. Credeți că e ușor să torturez lumea? Nu, nu, și iar nu! Dar îmi place la nebunie. Comentariul de la Pepsi a venit ca o infuzie de veselie iar eu și elevul care se pregătește de emigrare în UK să studieze Dreptul ne-am putut continua nesuferitele subiecte de conversație pentru examen.

Bravo Pepsi!

Nu-s cine știe ce blogger și permiteți-mi un englezism, ăsta e un understatement. Scriu când mă lovește pofta, trei sferturi din blog trebuie adus la zi și sunt doar un om care s-a oprit să scrie ceva amuzant pe profilul de Facebook. Tag-ul s-a luat automat pentru că am dat like de ceva vreme paginii Pepsi cu care nu am interacționat niciodată.

Cineva de la Pepsi care probabil e responsabil cu pagina de Facebook a rupt 2 secunde pentru a lăsa un comentariu. O bilă albă! Doi la mână, au folosit adresarea directă, creând o legătură între client și brand. A doua bilă albă! Pepsi se implică în comunicare online dincolo de clasicul ”hai să punem o poză cu pisici azi ca să mai adunăm like-uri”. A treia bilă albă.

Mi-a plăcut ca om, mi-a mers direct la suflețel ca blogger de weekend. Bravo Pepsi și la mai mare! Poate se mai prind și alte branduri că interacțiunea în online le aduce clienți mai mult decât o pisicuță 🙂

* Sursă foto – pepsi.com/ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.