Azi fă ceva diferit

ceva-diferit

Sunt zile în care nu ai chef. Nu ți-e poftă să zâmbești. Vrei să treacă. Ziua, starea, timpul. Vei ieși mâine din letargie. Azi să nu te deranjeze nimeni și nimic. Funcționezi la minim. Dar eu azi te provoc să faci ceva diferit.

Ceva diferit pentru tine

E vară și nu prea mă fardez. Oricum de obicei nu fac nimic ostentativ și cum e cald am scuza potrivită.  Trece timpul și cred că am schimbat maxim 3 rochii. Știi și tu, alea peste genunchi oleacă, mai lărguțe și comode. Și sandalele fără toc. Unghii? Glumești! Lipsa de calciu e scuza potrivită să le las mici și îngrijite. Doar atât.

Știu că mă înțelegi. Suntem în stadiul acela în care poate funcționăm la minim, în care nu vedem cu ce ne-ar putea ajuta azi să fie ceva diferit. Doar nu se schimbă și în interior. Lasă-ne în starea noastră de confort fizic.

Dar azi te rog să faci un efort. Ia altă rochie. Tot confortabilă, nu prea fancy (în niciun caz ceva ce trebuie călcat :)))). Altă rochie, una de care ai uitat că o ai prin șifonier. Du-te la baie sau unde ții tu fardurile. Aplică un roz discret pe pleoape, puțin rimel și un  balsam de buze. Îți va lua 2 minute.

Ceva diferit? Hai să mai încercăm puțin. Alege-ți o pereche de cercei, lănțișor, brățară care îți place mult. Nimic care să te incomodeze.

Gata? Asta e tot. Nu mai vreau să te mai stresez. Vei vedea singură cum e. Azi eu am scris după ce am trecut la o rochie neagră asortată cu păr de pisică, machiaj discret și părul ciufulit.

Azi eu am scris și zâmbesc. Zâmbește cu mine. Îți las poza cu o ea. O felină mândră, dar dulce. Știi tu, genul ăla de independentă dar iubitoare.

Fă ceva diferit pentru tine azi 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.