Biz Innovation Forum: nu inovezi, nu exiști

Mă uit în spate la ultimii 5 ani de când hobbyul meu de a preda engleza a devenit un business în adevăratul sens al cuvântului. Am venit mereu cu ceva nou, am revoluționat piața de cursuri din București, hei din România, și pot spune liniștită că nu există un profesor în particular care să ofere ce furnizez eu. Și nici instituție. Inovația e cheia succesului. Și despre asta se va vorbi la Biz Innovation Forum.

Nu rata Biz Innovation Forum

Să rămâi cramponat într-o rutină care ți-a adus succesul o dată înseamnă sigur să eșuezi. Dacă ești un campion al rutinei și vrei să fii printre cei mai buni sau deja ești un inovator în afaceri, există un eveniment pe care nu ai vrea să îl ratezi: Biz Innovation Forum organizat de Revista Biz.

Când: 6 aprilie

Unde: Hotel Intercontinental

Cum te înscrii: Completează formularul de aici și ne vedem la eveniment. Taxă de participare: 85 de EURO +TVA.

De ce Biz Innovation Forum?

Eu m-aș întreba în locul tău de ce aș vrea să particip. Ai auzit de sharing economy? Eu sincer credeam că le știu pe toate (mai ales că am studii economice în spate și sunt la curent cu ce e nou).

Economia colaborativă, care presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficientă, a existat dintotdeaună sub diverse forme, dar a căpătat acum o altă formă, bazată pe tehnologie și pe conectivitate, care o face scalabilă, transparentă și cu un potențial major de a aduce valoare adaugată tuturor, indiferent că vorbim de startup-uri, consumatori, orașe sau economii locale.

Viitorul aparține companiilor flexibile, capabile să se adapteze rapid la schimbări și să găseasca mereu mijloace noi de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorului.

Cine o să îți vorbească despre invovație, sharing economy și noi tendințe? Printre speakeri se numără: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei”; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber, Iulian Padurariu, Consultant de marketing asociat, Marks , Dragos Sirbu, CEO, Flanco sau Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comerț Americană din România. Apreciez diversitatea de speakeri și a domeniilor din care provin aceștia.

Pentru că putem inova împreună, indiferent de domeniu sau target!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.