Blocul meu

E ca o floare, ziua in amiaza mare.

Cand intrai verile trecute, fara niciun menajament, te lovea o boare venita de la subsol.

Subsolul era Disneyland-ul sobolanilor. Care mai de care mai mari.

Pe strada noastra toate blocurile sunt in reabilitare termica. Al nostru administrator cica a depus actele de acum doi ani. Ciudat dar nu suntem nici macar  pe lista.

Bloc in curs de reabilitare

Luna trecuta, vreo 5-6 apartamente cu 3 persoane au avut aceeasi suma la cheltuielile de apa, desi toti avem apometre. Al naibii sincronizare.. am consumat toti de 150 de RON. Diferenta de vreo 1-2 lei sa nu bata la ochi.

Hotii intra in bloc ziua si studiaza ce garsoniera sa mai sparga. Situatia e la fel si la alte blocuri deci nu prea pot sa ma plang.

Intra hotii
Asta-i de la etajul 4 🙂

Adminul are salariu de 1600 de RON pentru o seara de incasari si inca o ora vinerea pentru probleme birocratice. La aceasta suma s-a ajuns in aproximativ un an de la 1100 de RON. Nimeni nu se uita sa vada la fiecare 3 luni cum mai creste.

Am avut apa calda taiata, fiecare etaj e dupa legea lui (unele sunt aranjate doar la lift, altele doar pe coridor, altele arata ca in ghetou).

Apa calda intrerupta

Si totusi cand s-a pus problema sa il schimbam, toti au dat inapoi. Nemultumiti – nemultumiti, dar cu frica de Dumnezeu, pardon de administrator. Cum sa aducem pe altcineva? Dar de unde stim ca e bun? Mai bine cu asta ca il cunoastem de ani de zile :))

 

 

4 thoughts on “Blocul meu

  1. Oana says:

    1600 de lei? Are you kidding?????
    Pai ala e UN salariu intreg. La noi cred ca are 400 de lei la doua scari de blog, pentru ca totusi, asta nu e un job full-time.
    Daca e cu asa salarii, las SEO si administrator ma fac. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.