Blogal Initiative, Blog Awards sau Blog Mind?

Dilema bloggerului..NOT!

Dupa internshipul cu Sorin Tudor, am prins vreo 3 bloguri pe care le citesc, printre care si cel al Alexandrei. Aici am aflat de Chinezu – prin a se afla a se intelege ca am inceput sa il citesc zilnic. De la el am aflat de “isprava” (cum i-ar spune) cu Blogal Initiative.

Mare branza nu am facut eu pentru ca momentan blogul e la capacitate minima, dar am castigat o campanie (Aylin daca va mai amintiti), am fost la concert, m-am simtit bine. In rest, multe campanii mi-au facut cu ochiul, care mai de care mai creative, sa iti starneasca neuronu’ ala gata de facut sotii dar, dupa cum v-am spus, blogul a fost la minim. Oameni seriosi, nu m-au bombardat cu tone de mailuri, primesc remindere cu campaniile in derulare, raspund la orice intrebari (inclusiv pe la 11 noaptea cand articolul nu se inregistreaza in sistem.. din vina mea:))) Ne place.

De Blog Awards am aflat intrand pe blogurile altor participanti de la Spring Super Blog 2013 si am dat cu nasul si pe acolo. Recunosc ca lucrurile nu prea sunt nici de departe de amploarea Blogal Initiative si pana acum nu am avut curiozitatea sa particip la vreo campanie pe acolo. De abonat m-am abonat pe undeva ca de atunci primesc mailuri de la Blogatu, cu diferite idei de promovare de bloguri, lepse, pareri despre Blog Awards. Eu nu prea vreau sa ma recomande cineva si eu sa fac acelasi lucru la schimb. Prefer sa mor cu blogul asta de gat, necitit. Dar asta e doar parerea mea, imi seamana a “da like la pagina mea si dau si eu la a ta” si stiti cum e cu like-ul la mine.

Vineri se pare ca a aparut si Blog Mind. Am primit mail, eu si vreo peste 1000 de bloggeri .. care nu am fost trecuti in bcc. Prima greseala. La 30 minute dupa asta am primit si 2 mailuri cu oferte. De acum incep sa ma enervez!

Gmail Spam

La alte cateva minute incepe dezbaterea cu toti cei 1000 si ceva de bloggeri pe mail. Blogatu anunta ca Blog Mind e teapa si alte alea. Dapai nu-i prea frumos asa.  Ideea e ca am intrat pe BlogMind si am vazut cateva persoane interesate si altele care deja au observat hibele site-ului.

Acum ce sa va mai zic? Blog Awards desfiinteaza Blog Mind. Blog Mind trimite baze de date cu emailurile bloggerilor si pornesc la drum nepregatiti. Blogal Initiative sta linistit. Nici nu are de ce sa isi faca griji:))

3 thoughts on “Blogal Initiative, Blog Awards sau Blog Mind?

  1. Cristian China-Birta says:

    Nu as fi putut sa o spun mai bine nici eu :)) Am auzit si eu despre blogmind, dar nu am fost foarte curios. Caci fac parte din acea categorie de oameni care isi vad de ale lor si bobineaza zilnic pe tarlaua lor, in loc sa se uite la ce fac altii si sa piarda timp pretios 🙂 Daca e asa cum zici (cu spamul si alea alea) sunt un pic trist. Pentru ca nu e ok pentru noi toti, ca industrie, ca cineva sa faca asa ceva. Dar, pe de alta parte, sunt mare fan al vorbei romanesti “cum iti asterni, asa dormi”. Asa ca, simt consecvent, uniii vor dormi la greu, in timp ce altii vor sta treji si vor face sa fie bine sa nu fie rau 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.