Bloggerii sunt oameni

Numai că sunt oameni puțin mai speciali.

Bloggerii intră în conversație așteptând autocarul ca și cum s-ar fi cunoscut de o viață întreagă deși s-au adăugat pe Facebook de câteva zile și abia dacă au schimbat un like.

Bloggerii devin prieteni prieteni chiar dacă unul are dublul vârstei celuilalt.

Bloggerii pot să se joace de-a cuvintele care încep cu i și d, în timp ce dau check-in în Predeal deși abia ies din Sinaia (să fie în avans). Dacă nu postează și pe Facebook: Idolatrizez destinul.. .ne jucam alfabetul…cu Daniela Bojincă si Petruta Cretu feeling energized at Undeva in Comarnic, nu e bine.

Bloggerii intră în dezbateri aprinse și, în toiul bătăliei sexelor, nu câștigă nimeni. Fetele recunosc că sunt indecise și puțin nebune, în timp ce se înroșesc văzând complimentele băieților.

11081068_10205127750486362_6539451004015468275_n

Bloggerii pleacă de nebuni noaptea prin Tușnad (deși au primit avertisment de urs), coboară pe cea mai întunecată potecă, ajung lângă un cimitir dar admira priveliștea oferită de lac în timp ce fac filmulețe cu selfie-uri false 😛

 

Bloggerii fac echipe în pădure, pe ploaie și trec de toate obstacolele – uită de echipa adversă pentru că suntem toți împreună și ne distrăm de minune: Pune tu piciorul aici, ia copacul în brațe și facem schimb de locuri.

 

Bloggerii zboară pentru că au la bază o echipă de oameni care trag tare. Și care au blog.

Puterea a doi
Puterea a doi

Bloggerii râd împreună, fleașcă și deja semi-răciți, plini de noroi. Pentru că pot! Și postează pe Facebook!

Bloggerii stau împreună unii lângă alții în mijlocul workshop-ului dar comentează pe un filmuleț cu ei împreună pe Facebook.

Bloggerii fac gimnastică seara în camera 60…6…7…8

Bloggerii fac valuri și selfie-uri în lift.

Selfie de bloggeri
Selfie de bloggeri
Bloggeri la apă
Bloggeri la apă

Bloggerii își țin companie pe Facebook: una se plânge că așteaptă 123-ul la Unirii și plouă, alta o încurajează din Brașov unde plouă și mai și.

Bloggerii o țin timp de 3 zile și 3 nopți în statusuri nostalgice după mult prea puține zile împreună pline de amintiri frumoase.

Bloggerii dedică melodii cu drag..

Bloggerii glumesc non-stop, se iau peste picior și leagă prietenii.

Inspirată de ei voi participa la o competiție care nu prea mă tentează numai ca să petrecem iar împreună. Inspirată de ei iar mă apucă noaptea și eu scriu pe blog.

Bloggerii mei sunt oameni. Și după 3 zile de Tușnad și #youthbloggers 2015, bloggerii mei îmi sunt oameni dragi. Și sper să mi-i țin aproape.

 

Disclaimer

Postarea nu este exhaustivă – am cunoscut mulți oameni frumoși – ne vedem online și sper eu, cât mai curând, la un pahar de vorbă!

PS 1

Postare scrisă pe fundal de lălăieli bloggeristice…

6 thoughts on “Bloggerii sunt oameni

 1. Daniela Bojincă - Pishky says:

  Auuuuuuu, ce articol frumos! Mi-a ajuns până în adâncul sufletului și selfieului.
  A fost o experiență minunată și sper să ne mai reîntâlnim cam în aceeași formulă și să ne distrăăăm. DISTRĂM, nu să dați bir cu fugiții la ora 00.

  • Petruța says:

   M-a tinut treaza ceva vreme …:) Ma bucur ca ti-a placut.. mai am unul cu dedicatie pentru tine. Apropo, ai si selfie din lift 🙂

 2. Ianolia says:

  Mi-e foarte dor de voi! Imi e dor de Tusnad! Imi e dor de zambete, engleza vorbita toata ziua, chiar si de balta cum e a mea! Imi e dor de toti oamenii frumosi de acolo, de piscina, de sauna, de Bogdan plonjand in apa, de Rares si mama lui care imi spune ca am grija de el :(((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.