Bloggerite’s party la Arc de Triomphe

Și a fost 8 martie. Și un super blogmeet feminin ca să ne sărbătorim și răsfățăm. Totul la Arc de Triomphe by Residence Hotels.

Să fie dans cu bloggerițe

Înainte să fie dans, am dat-o pe Waze. Care m-a dus el cam la 100 de metri de hotel și simțul meu de orientare m-a foit pe drumuri pe acolo. Dar e drăguț să îți fâlfâi rochia primăvăratică când afară sunt peste 15 grade. Nu e greu de găsit – hotelul este pe strada Clucerilor 19, dar eu m-am bazat pe aplicație, fără să mai rețin numărul străzii :))  Într-un final am ajuns și am fost condusă la camera cu bloggerite 🙂

bloggerite-selfie-acr-de-triomphe

Știu că sunteți curioși dar picanteriile offline nu vor ajunge pe blog. Sorry 😀 Ce pot spune este că băieții fac minuni la întâlnirile fetelor: Sean Paul și B.U.G. Mafia ne-au ridicat de pe scaune. Orice moleșeală după o zi de muncă s-a dus odată cu prima gură de șampanie și ritmurile muzicii.

Am avut și o mică întrevedere Oriflame – asta pentru fetili care nu au reușit să ajungă – să știe ce au ratat – mostre, întrebări și mici atenții.

Mi-ar fi plăcut să mai lăsăm puțin din telefoane și să mișcăm fundurile de bloggerițe dar o parte din bloggerițele cele mai simpatice și energice au ținut ritmul pe lambada, coco jambo, niște românească de-a noastră și hip hop. Pisica neagră, Bloggerița Marin, super tânăra Mădălina și Cristina – ladies, you rock!

 

Despre Arc de Triomphe by Residence Hotels

Îi spuneam aseară Anei că mi-aș lua o cameră aici pentru spa. De ce? Arc de Triomphe by Residence Hotels este un boutique hotel (prima dată când am „vizitat” un hotel bazat pe acest concept), extrem de cochet. Îl ajută enorm și faptul că este amplasat într-o clădire istorică cu o super arhitectură. M-au înnebunit ferestrele și… scările de lemn.. dar care nu scârțâie. Totul este gândit până la ultimul detaliu, cu foarte mult bun gust și cochet. Partea și mai și este că.. au spa!!!!!

spa-Arc-de-Triomphe-Hotel

Mi s-au aprins beculețele și deja mă visam toată ziua la spa, seara într-o cameră în așternuturi pufoase la somn, fără telefon și stres. Doar vreo 2 zile ca să îmi încarc bateriile. Și zău de nu aș încerca spa-ul și un masaj luuuung. Bine, două.

camera-Arc-de-Triomphe-Hotel

Ca să nu mai zic că mâncarea intră la categoria #foodporn. Vă las să vă delectați cu niște poze și mai jos vedeți meniul:

 

 

Bruschette cu somon fume
Bruchette cu pomodori și mozzarella
Tarte cu jambon, ardei roșu și salată
Tapas cu ou, ton și jambon
Mini-sandwich-uri
Petit fours (mini-eclere, mini-tarte cu fructe, trufe albe și negre)

Dacă v-am făcut poftă, eu sincer vă recomand să îi bateți la cap pe frumoșii din viața voastră și să vă luați un weekend de răsfăț aici. În loc să stați în pat un weekend să vă uitați la filme, faceți-vă de cap într-o locație de lux cochetă cu spa 🙂

Sursa foto: Arc de Triomphe Hotel

 

2 thoughts on “Bloggerite’s party la Arc de Triomphe

  1. Georgiana says:

    Am citit de acum cateva zile articolul tau, dar abia acum am reusit sa fur un pic de timp sa las un comentariu.

    Ma bucur ca ai venit si ca te-ai simtit atat de bine. Si n-o zic numai in calitate de gazda. 😀 Vezi ca pe 26 mai pregatim ceva…

    Bon viaggio! btw. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.