Caldura la maxim…

Sursa foto

Aceasta postare este o exagerare si are scopul de a aduce zambetele pe buzele celor suferinzi de caldura.

Am plecat zambareata ca nebuna fix la 12.30. Ce vrei, dom’le, acum am gasit timp! Deh, avantaj de freelancer. Pleci ca nebunu’ in mijlocul zilei. Bifat bilete RATB, bifat posta pentru 2 timbre, mirare mare ca nu le-a dat drumul la aerul conditionat. Probabil din cauza codului de vijelii s-au gandit ca poate saracele functionare nu o sa se topeasca de-a binelea. Intrat, luat, iesit. Mers pe jos 5 minute prin soare pana la statia de autobuz. Ma topesc, nu cred ca rezist 2 statii cu RATB-ul!

Deja jumate din sticla de apa era dusa, las ca rezist! Vine 104! Oh joy! Geamurile inchise – aer conditionat! Oh joy, oh joy! Autobuzul full – oh fuck! Ma risc si ma urc pentru 2 statii, raman in usa – n-aveam unde sa ma duc oricum. La prima se urca o tanti. O tanti simpatica de altfel, la vreo 60 de ani si vreo 5 masuri mai sus de mine la sutien. Nu m-ar fi deranjat ca s-a urcat, daca ar fi avut loc destul si nu ar fi fost nevoie sa ma lipeasca de usa! Calatoria a fost una placuta. Am simtit niste sani mari, moi, prinsi in sutien, lipiti de mine, in timp ce curgeau apele dupa mine. Aer conditionat dar cu portia!

Am coborat si am rasuflat usurata. Mers la administratia financiara prin soare inca vreo 5 minute, urcat 15 trepte, pentru 2 minute s-a facut totul albastru. Inca o gura de apa si eram ca noua. 5 minute la tanti sa ii dau banii pe impozite neplatite de fix 5 ani, coada mare in rest, plec.. prin caldura. Inca 5 minute in statie cu oleaca de vant, ma simteam ca o inghetata care se topeste usor. Vin 3 autobuze. Din alea 3, blonda din mine il alege pe ala care o lasa direct acasa dar… mergea cu geamurile deschise.

Rezist pana acasa, adia un vant usor in minunatia de 123 in timp ce simteam siroaiele de apa cum imi curg pe spate. Ma gandeam la tipele dezbracate din reclame, care pozeaza pentru un suc sau un costum de baie si au niste picaturi de apa pe spate. That’s hot! Noi transpirati in 123 .. not hot at all.

Sweaty lady

 

Sursa foto

Mi-a picat privirea pe o ea super simpatica si machiata cu negru, negru ca taciunele la ochi..si cand sa ma oripilez mai tare apare si el. Cu pantaloni Pull&Bear, camasa cu nasturii descheiati, pieptul scos in fata sa se vada pectoralii. Pectorali epilati ca ii cresteau.. flocisorii in bataia vantului, tinerei .. asa.. si neprihaniti. El pensat super subtire dar cu barba.

Caldura naste frustrari. Bear with me!

Si dati-va piscoteii mei ochelarii de soare jos in metrou si autobuz. Nu e soare acolo!

Break the ice ascultam in RATB – cand a zis Britney “or we can turn the heat up!” voiam sa ii rasucesc gatul. Probabil ea era la aer conditionat.

2 thoughts on “Caldura la maxim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.