Când cineva te vrea, te vrea!

Să nu ai nicio îndoială…Voiam să pornesc această postare de la noi, fetili, sensibilele, delicatele, care uneori ne agătăm de cele mai firave speranțe pentru a-l aștepta pe el, maestuosul viitor iubit. Dar adevărul e că o pățesc și băieții. Așa că, voila! O postare din experiența mea vastă cu eșecul și din multele povești ale celorlalți.

Când un bărbat te vrea…

Te vrea, frate! Pardon, soro. Nu stă la glume, nu se fâstâcește. Da, și ei sunt timizi, și ei s-au săturat clar de mofturile unora dintre noi, de faptul că îi foim, că nu știm ce vrem, etc… și lor le e teamă de a fi respinși, etc. Cei mai macho bărbați se pot pierde atunci când se îndrăgostesc. Îi vezi și pe ei frecându-și palmele, holbându-se la ecranul telefonului și așteptând un semn de la tipa fierbinte care le-a răsucit mințile. Așadar, dacă un bărbat e cu tupeu și te vrea, nu se va lăsa până nu ești a lui. Dacă e timid, va alege altă metodă. Băieții buni sunt atenți, te ajută mereu, sunt acolo pentru tine. Sunt aceia pe care noi îi punem în „friend zone”, ca idioatele uneori. NU, draga mea – acel tip nu vrea să îți fie doar amic și te ajută mereu pentru că ești tu o delicată. El vrea să fie cu tine. 

Dacă un bărbat îți transmite mesaje mixte, când rece, când fierbinte, ai două variante. Se joacă cu tine – deci joacă-l tu mai tare sau fii directă. Varianta doi nu o să îți placă. Nu știe ce vrea și te mai ține de back-up până se decide. Varianta realistă este că va veni una mai mișto decât tine și ți-l transformă în cel mai decis armăsar. În acest caz, pleacă tu. Vei îmbătrâni așteptându-l!

El-te-vrea-ea-te-vrea

Avem prostul obicei de a interpreta cele mai banale replici și gesturi ale bărbaților după cum vrem noi. Ne creăm așteptări nerealiste, visăm cu ochii deschiși. Noi suntem cele care încă stăm la poarta bisericii când el se însoară, oftăm adânc și ne spunem: „sigur nu o iubește, se însoară cu ea din politețe că a răbdat-o multă vreme, el va fi cu mine după ce moare ea”. Și murim fete bătrâne.

Când o femeie te vrea…

Nu se joacă așa de tare cum o facem de obicei. Mai lasă de la ea. Cedează treptat. Nu stă fără să te audă 24 de ore. Nu e mereu ocupată și nu are timp să te vadă dar când i se sparge un robinet, te caută imediat. Mai tinere și visătoare – păzim Facebookul și așteptăm zâmbetele de la voi. Mai mature și încăpățânate – la câteva ore tot dăm un semn.

Relațiile, începutul lor, aventurile, tot ce implică „joaca” dintre un bărbat și o femeie – toate sunt absolut demențiale! După ceva șuturi luate, nu renunț la ideea că partea asta poate fi frumoasă. Poate e ceva în aer de sunt eu iar atât de optimistă 🙂 Uneori ne blocăm la acest capitol așteptând un miracol. Timpul trece și nu vi-l dă nimeni înapoi. Când cineva te vrea, d-apăi te vrea! Dacă timpul a trecut și tu ai rămas doar cu dorința, ia frâiele în mâini! Nu mai aștepta. E mai bine să te lămurești și să doară dar să mergi mai departe, decât să te duci la somn visând la ceva ce nu o să fie niciodată 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.