Când te joci de-a lugu-lugu, vine și barza

Îmi place lugu-lugu. Uneori foarte mult, alteori aș prefera un pui de somn dar cu tot cu lugu-lugu. Îți place și ție, hai nu te ascunde după deget că vine barza și îți dă o aripă peste cap. We love lugu-lugu! UUUh, sună și mai bine în engleză. Iar poveștile, anecdotele și istorioarele din jurul acestui subiect sunt…fără număr.

Când barza vine … nu…

Bună ziua, a șoptit el fâstâcit, ajuns în fața farmacistei, După ce s-a asigurat că sunt la o distanță regulamentară de el, a continuat: aș dori și eu un test de sarcină.

Pentru ce vă trebuie? a întrebat farmacista.

Cum, în barza mea, pentru ce îi trebuie? Da, de obicei se duce ea la farmacie și cere tampoane, absorbante, anticoncepționale..și teste de sarcină. Dar uite că e și el cavaler și .. cere el. Au făcut lugu-lugu și a ieșit cu berze….,mi-am zis eu în mintea mea. El deja era roșu la față.

Știți, eu și prietena mea… ea era virgină și am făcut sex.. a continuat el.

Doamne, te rog, să nu intre în descrieri!

…și m-a trimis după un test de sarcină, pentru că nu i-a venit.

Când ați făcut sex? a continuat farmacista semi-hitleristă.

Aseară.

Cu greu, Doamneeeeeeee, cu greu m-am abținut să nu râd.

Păi și nu ați folosit protecție? a continuat mustăcioasa mea mică.

Ba da, a răspuns el fâstâcit..dar s-a rupt prezervativul.

Ete pisici și pișcoți s-a rupt, bârfeam eu în gând. Ce scuză bună!

Hitlerul meu s-a încălzit și i-a explicat clar tânărului…domn.

Spuneți-i prietenei să stea liniștită. Au trecut câteva ore de la actul sexual. Să aibă răbdare câteva zile, să nu se streseze și să urmărească calendarul. Este imposibil în acest moment să fie însărcinată.

Iar el a plecat liniștit. Oare a mai scos-o la capăt cu ea?

Să fie sex și zâmbete

Ai râs tu, am râs și eu dar facem haz de necaz. Să îți mai zic că eu eram la mare când a fost întâmplarea cu pricina. Singură și ne agățasem reciproc. El cu mușchi și fără cap, eu singură și timidă. Orice ar fi vrut el să fie, s-a lecuit clar după întâmplarea cu farmacista!

Atunci când vorbim de sex, chiar și în secolul în care îți pot reface traseul din ultimul an cu postările din social media și check-in-urile tale, sexul este parțial un subiect tabu. Iar atunci când vorbim de informații clare, chiar și cei tineri evită subiectul. Poate că o să știe să îți menționeze vreo poziție (alta decât misionarul), dar mai mult de atât e o mare tăcere.

Ne e rușine sau suntem pudici? Ce facem în intimitate, rămâne acolo, asta e clar! Dar atunci când e vorba de sex, cred că ar trebui să existe un minim de cunoștințe – ca un fel de școală de șoferi înainte să dai de carnet. Că, după aia, nu o să faci o laterală bine niciodată, asta e altă idee! Dar vei ști să dai semnale corecte și ce să faci când ai undă verde!

Ceva simplu, amuzant și clar – asta va funcționa întotdeauna. De aceea apreciez abordarea celor de la Testul Barza. E cu cântecel, vizual explicativ, nimic complicat, scurt și la obiect! Vrei copilul, te luguiești bine și cu spor, iei testul și dacă e cu două liniuțe, felicitări! Vrei băiat sau fată? Ce vrei mai mult de atât? Nu e ca mixerul ăla cu 3 trepte de viteză și jumătate de Biblie de instrucțiuni. Dar nici ca pentru Făt Frumosul din povestea mea, după lugu-lugu dai iama la farmacie după test. Răbdare, Don Juan!

 

Apropo, tu ai povești amuzante din lumea lugu-lugu?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.