Cargus a murit! Amin!

Atunci când e vorba de firme de curierat, nu cred că e vreuna care să fi scăpat de înjurăturile clienților. Eu sunt mai blândă de felul meu, mă mai gândesc și la săracii oameni (curierii), care aleargă toată ziua cu mai multe pachete decât puteau prelua, clienți suciți, etc. Dar și înțelegerea mea are o limită. Azi pronunțăm decesul: Cargus a murit!

Cargus versus Fan Curier după 1 ianuarie 2016

Am fost „constrânsă” de împrejurări să lucrez cu ambele firme după 1 ianuarie. Prima comandă pusă la fan s-a lăsat cu mesajul următor:


Fan

 

Primele comenzi puse la Cargus s-au lansat cu următorul mesaj (valabil și azi)

Cargus

 

Fan Curier a venit tot timpul și a preluat și livrat comenzile la timp (inclusiv biletele mele la concertul Lara Fabian), la Cargus încă aștept de o săptămână să preia pachetul. Și aștept.

Nu așa se tratează clienții, Cargus

Înțeleg suprasolicitarea și numărul mare de pachete, comenzi nelivrate încă de la Crăciun când am comandat cu toții tot ce se putea. Dar nici eu nu iau elevi noi la engleză dacă nu am loc. Politicos era să lași un mesaj „prostului” să îi spui că există riscul să i se pună praful pe colet, să îmbătrânească lângă el și să aștepte curierul mai mult decât așteaptă familia să se însoare el.

Nu sunt singura în situația asta. Am mai prins o bloggeriță tot cu colete în așteptare, ba chiar și un blogger cu 15 pachete nepreluate. Tăcerea e de aur dar nu atunci când e vorba de relațiile cu clienții. Oare când o să se învețe minte și companiile de la noi? Cargus, mai trăiești?

5 thoughts on “Cargus a murit! Amin!

 1. Ianolia says:

  Eu nu am dat de ei in apel, dar m-a sunat nenea sa imi spuna la 18 ca a iesit de pe traseu si ca trece a doua zi. Eu lucrez pana la 19 dar am zis ok. A doua zi preia coletul, 25 de lei, dar si dus colet si adus bani? Nimic nu stiam. Vineri, la 24 de ore de la ridicarea coletului, ma suna un nene si un accent moldovenesc ma intampina vesel cu un “Multumesc, a ajuns coletul”. Asta era vineri si banii mi-au ajuns luni. Deci 25 de lei era dus-intors munca. O sa scriu si eu articol intre doua examene 🙂

 2. Adrian Mocanu says:

  Se vede treaba că românului îi place să clevetească. Deh…veche meteahnă mioritică. E primul gata să dea cu parul , fără însă a căuta să înțeleagă. Dăm cu pietre apoi punem întrebări. E mai comod. Nu Cargus nu a murit. Trăiește prin noi. Noi cei care ne străduim zilnic să-i redăm strălucirea.

  • Petruța says:

   Cargus a făcut o greșeală de PR. Lumea aștepta coletele, softul nu le mergea.. nu lași clienții în standby – măcar pe site-ul propriu să anunți 🙂 Am stat 3 zile încercând să înțeleg și am pus comenzile de câte 2 ori. Nu era greu să transmită partenerilor că nu le merge softul. Baftă cu strălucrirea!

  • Alin says:

   Si cum iti redati stralucirea stimabile domn ? Fara sa raspundeti la reclamatii la mai bine de 50 zile dupa ce acestea au fost facute ?!
   Cum sa ii redati stralucirea cand ati pierdut colete si nici macar scuze nu v-ati cerut, dar minte banii sa ni-i dati inapoi.
   Va intreaba un client contractual , cu peste 500 de expeditii pe luna , client ce l-ati lasat in voia sortii.
   7 zile va mai astept , apoi ne vedem in instanta.
   Rusine sa va fie pentru ceea ce ati facut , rusine ! Sunteti parte din cei care sugruma online-ul din Romania . Faliment minunat , rapid si sigur …va doresc !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.