Câteva lucruri sexi la un bărbat

sexi-bărbat

Trebuia probabil să scriu cele mai sexi 7 lucruri, etc, ceva care să fie mai tipic. Dar habar nu am ce prostii o să îmi iasă. Teoretic după o anumită vârstă, mai ales dacă ești singură, se spune că ar trebui să îți scazi standardele..Încă aștept să mă dau după studiile cercetătorilor britanici. Așadar eu, fimeii di 30 și ceva de ani, iată ce am găsit că mi se pare mie sexi la un bărbat.

Cratima mă face să tremur

Înnebunesc de fericire când văd o frază corectă gramatical. Dacă vorbim și de un vocabular mai aerisit, fără „e parfum” și alte expresii proaspăt apărute la noi, deja sunt fericită. Mă topesc toată când văd i-urile în număr corespunzător și la locul lor. Asta ar fi așa, un minim.

Dacă ești capabil să ții o conversație ca un meci de tenis, să îmi răspunzi la replici, să îmi fentezi ironiile și să fii amuzant, te iau de navastă, jur! Dacă nu iese parte cu amuzantul, nu e problemă, mă descurc eu să spun tâmpenii. Nici nu știți cât de sexi e un tip care poate să converseze. Demențial, hot!

Dincolo de stereotipuri

Înnebunesc când cineva mă trimite la cratița. Îmi iese fum pe nas și pe urechi mai rău ca la o locomotivă pe aburi. Știu să gătesc, o fac chiar binișor (deși fostul a fost torturat cu niște experimente culinare de-ale mele..încă e viu) dar dacă mă inviți frumos în bucătărie, te vei alege cu un făraș după ceafă și o oală peste cap. Și în veci nu o să mă mai „surprinzi” în bucătărie purtând doar un șorț făcând sarmale. Never, ever, ever!

Dar recunosc că mi-ar plăcea să te văd reparând ceva. Cred că ar fi de ajuns și să bați un cui ca să fixezi un tablou. Atâta timp cât nu te lovești peste degete. Cumva bărbații din ziua de azi au pierdut din masculinitatea de altă dată. Se urcă cu picioarele pe scaun când văd un păianjăn și nu știu să schimbe un neon.

Burta. Sexi. Not

Nu sunt eu cea mai rotundă, sexi, fermă din parcare. Asta e clar. Cu siguranță am multe de îmbunătățit la corpul meu și nici nu am pretenția să mă scald în bicepșii, tricepții și pătrățelele tale. Știu, de asemenea, că e greu cu sportul și după 30 toate se duc după gravitație. Dar nu e foarte distractiv să ne ciocnim burțile în momentele de maximă plăcere. Vreau să te simt dar nici chiar așa. Forța de frecare nu acționează în favoarea noastră de data asta. Așadar, dacă ai burta mai mare decât dublul celei din posesia mea…cam nasolică.  Putem lucra împreună la burtici.. No problem.

Viața de casnic. Not sexi

Muncesc mult, sunt și eu vraiște de oboseală. Iubesc în zilele cu ploaie să stau acasă și să lenevesc. O putem face împreună, în pat. Dar atâta timp cât nu vine uraganul Irma peste noi, în rest, nu vreau viață de casnică în doi. Vreau parc și biclă, vreau teatru și film. Vreau o fugă până la munte cu personalul (m-am uitat eu deja ..e la fix), vreau să urli la mine că iar rămân în urmă pe munte.. Nu știu ce e cu unii tineri din ziua de azi dar sunt foarte statici. Mă plictisesc ușor.. Singură pot să lenevesc și eu. Fii sexi și hai să ne târâim fundurile pe biclă. Dacă te unești cu patul în weekend, o să ajungi să sforăi singur la prânz.

Deci gramatică, conversație, electrician fără burtă și activ. Doar câteva chestii sexi la un bărbat :))

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.