Câine caut pethotel sau pensiune pentru animale în București

Pleacă. Pleacă fără mine. Pleacă din țară fără mine. Vedeți, eu sunt o răsfățată. Am mers la munte în excursii de o zi, am mers la bălăceală vară, am mers și în vacanță la bulgari vreo 4 zile. Dar acum nu pot să merg. Pentru că ea pleacă în Italia. Așa că am nevoie de un pethotel sau o pensiune de animale sau orice altă drăcie de încredere unde stau cățeii.

câine-în-bagaj

Ar fi fost super să rămân acasă cu cele 2 prietene ale mele cu care mă joc dar eu sunt obișnuit să am om lângă mine (mai mult de o zi nu am stat singură) și mi-e că voi trezi vecinii noaptea la fiecare fufă care trece pe hol pe la 2 dimineața cu tocuri. Cum mă puteți ajuta voi?

Pethotel bun în București

Haideți să vă explic cam ce aș vrea eu:

  • un pethotel cu webcam. Neapărat! Nebuna se va conecta la orice wi-fi ca să mă vadă. Și când pleacă noaptea de acasă stă cu gândul la mine. Mi-e că nu o să se bucure de pizza și de paste acolo dacă nu știe că sunt bine. Și-așa le mânâncă fără mine.
  • un pethotel unde suntem plimbați de 2 ori pe zi. Nu sunt câine mofturos. Nu am ore fixe ci intervale orare preferate dar îmi place afară și trebuie să mă aerisesc.
  • o pensiune de animale care are și țarc interior și exterior (asta la modul ideal, pot supraviețui și fără).
  • un pethotel unde cățeii mai socializează între ei. Am văzut pe google ăla că există și așa ceva. Le-a testat cineva? M-ar ajuta niscaiva socializare ca să mai uit că ea nu e acasă.

Vedeți, eu am fost adoptată de la Adăpostul Speranța și aș prefera ca aventura asta cu statul singură într-un loc nou timp de 4 zile să nu fie atât de traumatizantă.

Vă dau un pupic și un scărpinat pe burtică 🙂

 

 

2 thoughts on “Câine caut pethotel sau pensiune pentru animale în București

  1. Adriana says:

    Pf, sper să-i găsești un loc prielnic. Eu stau în garsonieră și e deja… full. Dar dacă ar fi fost altele condițiile, sigur ne-am fi cunoscut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.