Ce e mai greu decat sa fii virgin/a?

Sursa foto

Azi sufar de o masiva lipsa de inspiratie asa ca mi-am luat la rand lista cu idei si asta a picat la rand, luand in calcul si faptul ca lumea ajunge pe blog dand pe google si partea cu virginitatea. Mai mult decat atat, inca, deci inca, mai sunt site-uri/forumuri pe net unde diferite persoane (fete, dar chiar si baieti), mai intreaba chestii legate de asta. Deci da, teoretic, mai exista si …ati inteles voi.

Deci, ce e mai greu decat sa fii virgin? Sa NU fii virgin:

daca te apuca poftele si uiti de protectie, paf! poate esti insarcinata sau tocmai te-ai trezit tatic.

daca esti responsabil si te gandesti la protectie, cu prezervativ poate nu iti place, anticonceptionalele s-ar putea sa iti dea greutatea/hormonii peste cap si nu te scapa de problema BTS-urilor (daca nu stii ce-s astea, clar ai o problema)

daca nu esti intr-o relatie, cu cine faci sex? Ajungi prin cluburi si agati ce poti. Din asta rezulta nopti mai mult sau mai putin fierbinti, dar per total amintirile sunt amare. 

Daca esti intr-o relatie, la un moment dat va plictisiti si faci sex de ziua ta, eventual a ei, de aniversare si de..cand se mai poate.

Deci, acum, dragul meu virgin care te dai pe Google, vezi, se poate si mai rau:)))))))

ATENTIE! ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

Nu mai dati atata google. Astepti sau nu persoana speciala, este alegerea ta. Important e sa te simti tu ok si sa nu o faci de dragul de a o face. Gata, am bifat si chestia asta. Daca nici acum nu ai priceput, esential e sa nu regreti dupa. Si gata, ca o fi bine, o fi rau, ai incredere in mine, cu timpul ar trebui sa fie si mai bine:))

De aici,

Numai zambete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.