Ce ti-e si cu barbatii si striptease-ul….

Sursa foto

Masculin, ca aici e buba.

Aseara am fost cu Sotia la film. Alegem Magic Mike nu pentru ca ne era pofta de niste barbati dezbracati (desi sunt bineveniti), ci pentru ca ne place sa zambim si o comedie merge ca unsa intotdeauna. Numai ca Magic Mike nu este comedie. Sau cel putin nu am gasit nicio faza de ras. Si nici vreo mare poveste de dragoste. Deci chestiile care am alimentau. Dar am ras evident de baietii aia.  Pentru ca erau epilati total, pentru ca purtau tanga, pentru ca se dadeau cu autobronzant, pentru ca le straluceau fundurile ca doua…. pana de inspiratie. Le straluceau fundurile si gata. Filmul e de vazut cu fetele la o barfa si niste glume:)

Cand m-am apucat azi de vorbit cu un barbat despre film am obtinut fix aceeasi reactie, ochi dati peste cap, un zambet ironic si o privire din aia de… parca as fi fost a horny cow care ar fi urlat la 5 barbati dezbracati sa arate ce au ei mai de pret. Cum la singurul spectacol de striptease la care am fost m-am uitat la miscarile de dans pe melodiile latino si am ras de m-am prapadit cu fetele (a se citi aici), m-am simtit partial jignita ca m-as transforma intr-o femeie in calduri (in public:))))) Ceea ce nu mi se pare corect este de ce barbatii reactioneaza asa.

Sursa foto

Inteleg atitudinea mai… dispretuitoare fata de barbatii care fac asa ceva… Si noi femeile avem o ..repulsie vizavi de femeile care fac striptease si le catalogam drept c***e. Eu totusi le admir pentru miscarile lor, pentru dezinvoltura de care dau dovada si as recomanda fiecarei tipe un numar personal de striptease pentru boyfriend. O chestie amuzanta tot trebuie sa iasa:))

Dar de ce va uitati asa la noi cand mentionam striptease-ul?

Cred ca 3 barbati care se duc la striptease, stau la masa cu berile in fata si saliveaza la picioarele lungi ale tipei care se misca unduitor aratandu-si locul prin care poate vor iesi intr-o zi doi copii nu sunt cu nimic mai inteligenti in acele momente decat 3 femei care stau in primele randuri la Flamingo Boys si rag din toti plamanii de parca n-ar mai fi vazut un barbat umplut cu steroizi fluturandu-si jucaria intr-un ciorapel in forma de trompa de elefantel. Bine, femeile se manifesta mai zgomotos, in timp ce barbatii vorbesc mai porcos. Egalitate.

Striptease-ul – m sau f:)) este o chestie de incercat. Macar o data. A se scuza comportamentul de turma care a umblat trei zile prin desert si nu a mancat nimic, asa cum noi trebuie sa scuzam galetile de bale care se aduna pe sub masa la vederea unui set bun de bidoane si a unor craci lungi.

PS:

Scuzati limbajul… deocheat dar postarea asta avea nevoie de ceva culoare de realism:)))

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.