Jocurile nu sunt numai pentru copii. Ce ziceți de Airsoft?

Eram într-o zi în timpul unei ore de engleză și discutam despre jocuri. Mari mi-am făcut ochii când am auzit următoarele: „Jocurile sunt pentru copii. Cum să te joci la 40 de ani? Ești adult, ești responsabil, jocurile sunt o pierdere de vreme!” Am lăsat telefonul jos. Mă jucam Clash of Clans, încă nu am 40 de ani dar dacă aș avea timp m-aș juca mai mult.

Jocurile sunt mai faine ca adult

Avantajul unui copil este energia pe care o are. Timpul liber și imaginația. Da, trebuie să recunoaștem, astea sunt aproape de negăsit la adulți. Dar pentru cei mari, jocurile merg deja la un alt nivel. Și e muuult mai bine.

M-am jucat Counter Strike când eram mai mică, undeva prin liceu. Nu excelam dar îmi plăcea la nebunie. Să nu aud comentarii mai ales dacă nu ați comentat! Jocul încă mai există în numeroase versiuni și nici nu vreți să știți cum arată grafica acum. Calculator să te țină să ai și …..timp. Partea mai rea la jocurile pe calculator, deși faine așa cum sunt, este că nu asigură o parte de socializare și distracție așa cum ar trebui.

Hai să ducem bătălia în viața reală cu Airsoft6

V-am spus eu că jocurile sunt mai bune atunci când devenim oameni mari și responsabili? Cu Airsoft aducem bătălia în realitate. Ne îmbrăcăm cu haine militare, ne luăm armele și hai la luptă! Stai liniștit – nu va fi nicio victimă. Muniția pentru arme airsoft este alcătuită din bile de plastic de 6mm. Câmpul nostru de bătălie a fost special amenajat pentru a oferi un maxim de adrenalină și aventură. Mi s-ar părea super interesant să ne „batem” într-o clădire abandonată. Sunt cele mai înfricoșătoare și te țin în priză.

airsoft

Dacă ești mai sensibil din fire, atunci stai cuminte. Airsoft-ul e pentru pasionații de arme și jocuri de război. Sau, de ce nu, poți să ieși din carapace, i-ați prietenii la o mini bătălie și așa vă asigurați un weekend extrem de distractiv. De ce să mergeți la un film când puteți să vă luați o porție zdravănă de aventură?

Singurele riscuri sunt ca unii să se oftice puțintel și să vă distrați prea tare. Apropo, dacă vrei să îți faci o idee mai clară despre ce înseamnă Airsoft cu adevărat intră pe clasicul Youtube. Jocul acesta prinde încet-încet toată România, unele orașe având chiar și propriul club de fani (airsoft constanta). Și dacă vă ia cheful de cumpărături, Magazinul Airsoft6 vă oferă toate ingredientele: replici airsoft, echipament tactic, accesorii și suport tehnic.

Gata de bătălie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.