Senzational! 13 ani cu ghinion de la cel mai mare atentat

 

 

“Americanii nu și-au revenit nici acum. Astăzi este zi de doliu național în SUA. Au loc ceremonii în amintirea tuturor celor care și-au dat viața pe 11 septembrie. Este datoria noastră ca oameni să fim alături de SUA în aceste momente grele. Să ne amintim așadar tragedia!”

Cam așa o să înceapă unele articole de azi. Tu mai ții minte câți ani au trecut de atunci? Hai că nu e greu.. ți-am scris că au fost 13 🙂 Eu mi-am amintit singurică aseară. Am venit de la film pe la 12, am văzut că e 11 septembrie dar în mintea mea obosită s-a perindat următorul gând: “Fuck! A trecut 11 septembrie și eu nu am profitat de asta pe blog!” După asta m-a lovit inspirația că ziua abia începuse.

Și da, ai citit bine. Să profit de asta pe blog. Cine știe cât trafic primesc dacă scriu despre cel mai mare atentat, turnurile gemene, teoriile conspirației, 11 septembrie 2001 sau alte astfel de chestiuțe. Atentatul de la 11 septembrie

 

Scopul acestei poștări este altul. Lasă azi share-urile și like-urile pentru orice articol lacrimogen legat de 11 septembrie. Îți garantez că americanii o să treacă și peste ziua asta fără vâltoarea din social media românească. De ce să nu faci aceste lucruri de fațadă?

PENTRU CĂ EȘTI UN IPOCRIT!

Îți place senzaționalul de la americani. Îți curge o lacrimă în colțul stâng al pleoapei drepte când vezi ce frumoase ceremonii au iei, cum se adună și se strâng de mânuțe, cum se ajută și își amintesc toți de oameni care au murit ..ca proștii. Îi admiri pentru solidaritatea lor și parcă un firicel de patriotism apare și în suflețelul tău.

Dar de-al naibii nu ai ajuta un om în țara ta! Nu ai face o donație pentru niște copii care învață la lumina lumânării. Nu ai ajuta o bătrânică să treacă stradă. Nu te-ai mobiliza când politicienii reduc CAS-ul cu 0.05% și tu primești 1 leu în plus la salariu dar scumpesc motorina în același timp. Nu te-ai încălța în cizmele de cauciuc să ajuți când sunt inundații dar te duci la bar și mai tragi o dușcă. Nu chemi poliția când auzi vecina cum ia o mardeală de la bărbat-su. Treci indiferent pe lângă un hoț pe stradă când sparge o mașină.

Americanii nu o să facă nimic din toate astea. Americanii o să facă pe dos. Iar tu nu are rost să plângi pentru tragedia lor. Da, suntem oameni cu toții. Dar nu crezi că e cazul să mai faci ceva și în privința tragediilor din țara ta? La noi dacă ar cădea avionul peste Casă Poporului, oare am merge toți să căutăm prin resturi și să furăm?

 

2 thoughts on “Senzational! 13 ani cu ghinion de la cel mai mare atentat

  1. Escu says:

    CAS se doreste sa fie redus cu 5%, iar salariatii nu primesc nimic la salar pentru ca reducerea e la angajator! Stii ce e culmea? Ca toata lumea, ma rog o parte importanta, are senzatia ca CAS-ul platit de noi o sa fie redus!! Si da, eu unul am uitat de 11 septembrie. Nu e o crima , nu ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.