Cel mai tare pariu

 

În general, nu pariez. Țin minte că de mică nu prea am fost eu norocoasă la chestiile de genul ăsta. Ai mei ne cumpărau clasicul „loz în plic” mie și fratelui meu. Acum ghiciți și voi care câștiga ceva? Evident, NU eu!

Așa că la maturitate m-am lecuit de chestii extreme gen jucat la loto și chiar de pus pariuri. Cu nimeni nu fac asta (decât poate dacă sunt 101 la sută sigură că voi câștiga), altfel mă abțin. Ce rezultă după? O mare stare de ofticare pentru că …puteam să câștig.

Un pariu altfel

Știu că ar trebui probabil să îți scriu în acest articol că am prins niște ponturi pariuri și m-am scos. Oficial mă las de blogging și de muncă: de mâine sunt miliardară în euro.  Neah, nu scăpați de mine așa de ușor. Și miliardară să fiu și tot aș scrie.

Pariul cel mai tare începe așa: eu îl plăceam. Și el pe mine. Eu voiam să văd Transfăgărășanul. El avea mașină și disponibilitate să conducă. Eu așteptam o primă întâlnire de mi se lungiseră urechile. Credeți voi că a fost atât de simplu să îl prind?

„Pun pariu că nu poți să te lași de cola 3 luni!” a zis el încrezător. M-am făcut albă. Eram pusă într-o situație dificilă: să renunț la iubirea vieții mele sau să o las să îmi mânânce ficatul în continuare dar să nu văd Transfăgărășanul.

„Bine, punem pariu. Dacă voi câștiga, mergem un weekend la munte. Și dacă  nu mă las, ce pedeapsă primesc?”

„Mergi cu mine un weekend la munte…după regulile mele.”

Cine a câștigat pariul?

Îmi convenea de minune. Era mai tare decât un derby Steaua-Dinamo și toată lumea se înghesuise la casele de pariuri online. Prin toată lumea a se înțelege prietenele mele care se așteptau să ieșim și noi ca oamenii la o întâlnire. Dar noi nu! Să fie cu tachinare.

Dragii mei, a fost singura lună din viața mea în care nu am băut cola deloc! Nicio gură, nimic,  nu am trișat. După vreo 32 de zile, m-a lovit inspirația: „eu vreau să merg cu el la munte. Și ce dacă-s regulile lui? Cu atât mai palpitant să fie!” Și am terminat pariul cu o sticlă de 1 litru de suc. Și un drum pe munte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.