Chivas Sound of Business sau o nebunie de live à la Kooperativa 2.0

Să faci un live nu-i de ici colea. Râdeți, voi râdeți, dar să stai cu stomacul în gât la 3, 2, 1 și!. să îți dai seama că ai comis o cacofonie sau că invitatul tocmai a scăpat o prostie – astea sunt doar câteva „mici” dificultăți ale live-ului și le-am experimentat din plin.

Nebunii de la Kooperativa 2.0, în frunte cu Chinezu s-au gândit să o pună de un live așa, de vreo 16 ore per total, să știe și ei una și bună. „Chivas Sound of Business” se numește isprava (citat din Chinezu) și este un live de azi, 16 februarie, de la 11 până pe la 18.00 și un pic transmis în paralel cu Mastering the Business Music, prima conferință dedicată exclusiv industriei muzicale din România. Ca să fie nebunia și mai mare, o fac și mâine tot în același interval orar.

Per total, la Chivas Sound of Business ar trebui să fie interviuri cu numele mari din industria muzicală de la noi, printre care Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Virgil Iantu, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca. Nu o să fie numai Chinezu pe baricade (16 ore din prima, cam greu) ci, la „butoanele” talk-show-ului o să se perinde Anca Lupes, Marius Matache, Andrei Bogdan Vulpescu.

Poți urmări transmisiunea live pe http://kooperativa.ro/live. De asemenea, te poti alătura discuției folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness. Dacă tot cei de la Kooperativa 2.0 s-au băgat la un live streaming atât de ..provocator, eu zic să îi ajutăm pe hashtag cu niște întrebări. Sunt sigură că aveți curiozități.

Înregistrarea de marți:

Atenție, începe în 3, 2, 1 ..la 11.00! Baftă băieți!

Live-ul de miercuri:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.