Cica-s prea ironica..

Cautam acum in drafts o idee pentru postarea de azi. N-aveam inspiratie. Dar m-a lovit asa deodata: Eu nu-s ironica, nu sunt rea, nu sunt vesnic nemultumita. Eu sunt realista si spun lucrurilor pe nume :))

Daca eu gasesc anunturi pentru inchiriat garsoniere si Unirii e scris cu un singur i, Muncii la fel, cum pisicii mei sa raman indiferenta? Am inteles ca suntem un popor de fomisti si mancam pana si literele din cuvinte. Am inteles ca suntem niste stresati si ne mai scapa cate o agrameala:)) Am inteles ca suntem moderni si vbim kum apukam ku toata lumea pentru ca noi suntem cu motz.

Care-i faza cu PLM? Chiar trebuie sa stie tot soferu’ de prin iarba romaneasca de faptul ca pe tine te doare in cot? Sau asta e numar de smecher. Intra in categoria B 123 SEX sau B123 XXX. Asta e o frustrare adunata de pe drumul spre Bacau…. facut noaptea, drum care m-a luminat si la propriu si la figurat. Unii destepti nu aveau farurile pornite. Umblau precum Casper noaptea sau opreau pe marginea drumului fara sa apese triunghiul ala minunat. Pai sa nu ma tenteze intunericul noptii fix in poponeata ta?

In rest, imi cer scuze dar nu mai am frustrari pentru azi. Ah ba da, care-i faza cu neseriozitatea asta? Nu poti sa ajungi la o intalnire, nu poti sa dai un sms: mi-a murit pisica, nu mai vin? WTF? Ce PLV aveti:)) E un sms.. e aproape gratuit:)) Anyways, poate sunt rea si vesnic nemultumita dar nu vreau sa tac. Nici sa comentez si sa nu fac nimic. Oricum ar fi, indiferenta nu e o solutie.

In acest sens, va anunt ca voi adopta un catel la distanta. Ideal ar fi sa am timp sa ajung la adapost sa il si aleg. Nu moare nimeni pentru 77 de RON pe luna. Dau atata pe sucuri. O sa iau cutu de la Butimanu, azi ii scriu directoarei si va tin la curent. Nu va pica mainile daca scrieti un mail. Mai multe detalii pana scriu eu gasiti aici. Si sambata inainte de meditatii ma bate gandul sa ma duc sa donez sange ca tot sunt langa mine. Tot zic ca fac asta de multa vreme si uite ca nu ajung. Mai multe detalii gasiti aici. Dau un piscot daca ne vedem acolo 🙂

Acum, sa fim sinceri, ingerasul asta pare rau? :))Fata de ingeras

 

 

6 thoughts on “Cica-s prea ironica..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.