Cum adica, nu ai loc de munca?

Am citit azi o postare despre master la Auras si cum imi statea de mult pe creieri cealalta buba a mea, e cazul sa .. va aduc la cunostinta urmatoarele. Ah, legat de master. Am intrat la stat la SNSPA, l-am lasat. Regret? Nu. Singurul lucru bun de acolo a fost ca masterul m-a indreptat si mai bine spre comunicare desi era pe audio-video – pe vremea aia eram in televiziune. Anyways, mie mi-a placut gestionarea crizelor de imagine la care am luat 9 fara sa invat si un referat cu laude facut intr-o noapte singurica pentru ca .. le-am gandit practic.

Anyways, revenind la oile mele. De 3 ani sunt somera. Primele 6 luni cu acte in regula. Dupa aia s-a oprit robinetul de la stat. Am incercat o vreme sa imi caut un job, poate in virtutea faptului ca asa e normal si ok. Nu cred ca m-am visat vreodata cu mare ardoare sa lucrez in multinationala, desi cred ca e o experienta de bifat. Cu joburile nu prea a mers, salariile erau…. prea mici si in timp ce unii prieteni ma incurajau sa o iau iar de jos de la 1200-1500 de RON ca aia care aduce cafelele si printeaza comunicatul de presa, am ales sa stau acasa si sa imi dezvolt afacerea cu engleza. Si a mers.

Asa m-am apucat de WordPress, am dat cu nasul de promovarea online – Facebook Ads si Google Adwords, am pus pe picioare 2 site-uri (au fost de fapt 4, dar variantele cu gazduire pe wordpress nu se pun).

Am devenit traducator autorizat si deja am adunat ceva proiecte cu care sa ma laud si aici am pus mana pe invatat. Normele, limbajul juridic si alte bazaconii.

Acum am devenit si PFA pe consultanta in management.

Castig bine? M-am obisnuit cu veniturile fluctuante, nu cred ca m-as descurca acum cu o suma fixa de bani lunar. Rate? Am avut o gramada si inca mai am dar de bine de rauam pus masina pe numele meu si la anul trebuie sa termin cardurile de credit.

Planuri? Cu gramada. M-am apucat de invatat SEO cum trebuie (dincolo de ce am citit eu pana acum, e de bine ca am meditator :P), ma apuc serios de treaba si imi iau certificarea pe Google Adwords si Analytics. Ma tot gandesc de 6 luni si am amanat, incat  a pus Google acum examenele gratuite :)) Inca un curs de formator, unul pe PR si oficial pe SEO si mai adaug cateva CAEN-uri.

Idei? Am pentru 100 de ani! Energie? Am destula.

As munci si 22 de ore pe zi dar nu la program full time, cand mai stai si degeaba pe la birou cand nu sunt proiecte. Iubesc agitatia competitiilor – in cateva zile incepe Super Blog, haosul de dinainte de evenimente, sa scriu si sa imi iasa cele mai traznite idei.

Asa ca, sunt bine, asa, pe cont propriu. Biaciz care nu ati avut incredere in mine, na, ca v-am….. aratat ca se poate si asa. La programul meu, facand ce imi place, distrandu-ma!

2 thoughts on “Cum adica, nu ai loc de munca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.