Cum e cu trezitul la 5 dimineața

Neața, neața, bună dimineața,

La ora la care scriu eu postarea, tu cel mai probabil te chinui să te pregătești de muncă. Dar eu la 5 deja făceam ochi. Tragic? Poate. Eficient. Poate. Hai să vedem.

Experimente cu 5 dimineața

Am mai încercat trezitul la 5 dimineața pentru că ajungeam la bazin la 6. Asta e cu adevărat tragic pentru că atunci când ajungeam acasă la 7.40 deja muream de somn. Și la 8 începeam munca. Efortul de dimineață e super bun. Te revigorează dar te și seacă de energie.

Au fost, de asemenea, perioade în care mă trezeam la 5 dimineața doar pentru că eram mai eficientă. Aveam timp de scris pe blog, rezolvat chestii organizatorice, făcut puțină gimnastică. Dar pe la 14.00 îmi luam o siesta de 1 oră și apoi eram fresh as a daisy. Adormeam devreme 22.30 în general și viața era frumoasă. Eu sunt mai eficientă dimineața dar pot lucra și până la miezul nopții fără probleme.

Am trecut pe regimul cu 5 dimineața de curând și nu a existat zi fără minim o postare pe blog. Reușesc să corectez toate exercițiile elevilor mei la timp și să răspund la toate mailurile într-un termen de foarte mult bun – simț (maxim câteva ore).

E ușor să te trezești la 5 dimineața?

Nuuuuu! Să nu crezi că e cineva fericit. Tot vrei să arunci cu mobilul de pereți, să omori alarma, să spui că mai stai 5 minute. Bafta mea că azi pisicul s-a decis să mă semnalizeze personal: „dude, termină cu prostiile și ori mă lași sub plapumă, ori îmi dai de mâncare” și și-a băgat nasul în fața mea.

După spălatul pe ochi, viața e altfel la 5 dimineața. Începi să te mobilizezi. Nu mai e atât de greu, deja încep să ți se perinde prin fața ochilor listele cu chestii de făcut. Te ia entuziasmul, mai pui că la 6 și orașul e liber și e o plăcere să conduci.

Încearcă o săptămână asta cu trezitul la 5 dimineața și vorbim după 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.