Cum iti dai seama ca stai cu o prostituata in bloc

Sursa foto

Zau.. ce intrebare! La capitolul asta am experienta. Nu cu barbatii.. nici cu prostituatele direct. Ci cu fetele.. mai libertine, ca doar le am ca vecine. Acesta este ghidul vecinului buimac:

1. La 10 iese sa duca gunoiul – 2 cutii de pizza si o sticla de vin. E ciufulita si cam buhaita. E inca in pijamale

2.  La 12 in mijlocul zilei ea coboara in pantaloni scurti, lasand in urma o boare de parfum. Se duce la o mini sesiune de cumparaturi.

3. Te suna la interfon la 5 dimineata pentru ca nu isi gaseste cheile. Face asta cateva saptamani la rand pana cand o ameninti ca ii spui proprietarului.

4. La 5-6 daca esti matinal, o prinzi intotdeauna cand se intoarce din club. La bratul ei e un barbat.

5. Pana aici avem descrierea unei mini-pitipoance. De la 10 pana pe la 3 dimineata, daca ea nu e in club poti surprinde minim 3 barbati care se duc la ea. Pe rand, nu toti odata!

6. Babuta de langa, cea de deasupra sau de dedesubt te vor prinde intr-un colt si iti vor povesti cum au auzit-o pe tipa tipand. Dar ele nu stiau ce fel de zgomote erau alea, ca n-au facut asa ceva la viata lor. Noapte de noapte, aceleasi gemete, uneori mai cu: Oooo, daaaa, alteori cu batai (asta era pestele in cazul in care nu v-ati prins).

7. Siiiiii the one and only. Te duci la magazinul de jos sa iti iei un suc. In fata ta, cele 2 colege de garsoniere. Cele 2 colege suspicioase, ca sa fim intelesi.

“Auzi fata, aseara am facut 900 de RON. Tu cat ai facut? Da… a trebuit sa fac…”

Si acum e clar. Oricat as munci, mi-e cam greu sa fac 900 RON pe noapte.

2 thoughts on “Cum iti dai seama ca stai cu o prostituata in bloc

  1. Oana says:

    Cum iti dai seama ca stai in bloc cu o manelista?
    Se bate cu sotul pe ritm de manele, arunca aparatele casnice pe geam si apoi si cainele. Recupereaza cainele, cumpara alte electrocasnice si se bat iar, pe alte manele, ca sa fie diversitate.
    True story, spre norocul meu, nu de la mine din bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.