Cum sa ai orgasm in 3 sau 4 pasi

Ai deschis articolul de curiozitate? Te-a tentat ideea de orgasm? Bun, te anunt de pe acum ca nu pot sa te invat sa ai orgasm. Dar a mers: esti aici. Asa ca hai sa vorbim despre dragoste si orgasm. In versuri. Cineva a avut inspiratia sa scrie. Liviu Alexa se numeste si “Cum sa ai orgasm in 3,5 pasi” e prima coperta a cartii sale de poezii. Cum adica prima? Te lamuresc, nu te grabi. Sa nu te simti pacalit. Nu inchide blogul si ai rabdare sa citesti mai departe.

Inainte sa ma apuc de scris aici si mai ales inainte sa citesc poeziile m-am gandit la urmatoarea chestie: iubirea e o curva. Te ademeneste, stii ca e buna si iti aduce fericirea iar cand pleaca te lasa cu amintirea clipelor nebune si gustul amar al faptului ca nu mai e. Si ghici ce? Deschid eu pdf-ul si pac! Prima poezie “ Din neamul curvelor care vin!

Sa nu te astepti la o poezie de dragoste.. Cel putin nu la o poezie pura, in stilul romantico-melancolico-iubaret. Dupa prima citire e posibil sa nu intelegi prea mult. Stilul e ciudat, diferit, pragmatic, realist si totusi atat de viu. Deja de la a doua poezie intri intr-o stare… anume. Sunt fata si in mine exista probabil mai mult romantism decat intr-un reprezentant  al sexului tare, romantism pe care incerc sa il inabus pentru a limita visarea. Probabil o fata obisnuita va intampina cu reticenta versurile. Nu va intelege nimic din

“E un dulap vechi, de pe vremea când oamenii se iubeau fără ochi și fără silicoane, se iubeau mereu.” Pentru mine, a fost prima data cand am rezonat cu poezia lui Liviu Alexa si am inteles si ce e cu fluturele pe care inca il asteapta. Asa ca, draga mea, nu te opri din citit si crede-ma pe cuvant ca e minunata perspectiva unui barbat.. in versuri.

Te-as intreba, draga cititorule, tu ce intelegi prin dragoste?

să-mi fie dor de țâțele tale ca de un mag Kashtan,

să plângi când plec ca-ntr-un film coreean
să mă dorești, fără pâine, ca pe o salată de boeuf
să-mi ronțăi urechile ca pe niște biscuiți Chindia expirați
să-mi miroși subrațele ca dopurile de bere metalice cu rochie de cauciuc din zahanaua de
pe Teilor…
asta e dragostea.”

Comunism, Liviu Alexa

Iar eu m-am topit doar putin momentan. De cate ori v-am spus ca Facebook-ul ucide relatiile? Ia puneti mana si cititi!

S-au schimbat vremurile, iubita mea!
Azi o să îți scriu poezia pe SMS.
O să îți tastez metafore, o să primești pe mobil versul „stiu kum miroshi kand eshti deja
mirosita”.
O să fac baie în fluturii tăi, apoi o să îți trimit un MMS cu acest minunat sentiment.
Vom face dragoste pe messenger, îți voi picta un tablou pe facebook.
Apoi, ca să nu îți fie dor când sunt plecat, o să îmi printez sufletul.
Pune-ți căștile și ascultă: te iubesc.

Azi am terminat cu prima parte. Nu te mai retin. Revino maine.. eu mai am de citit. Gandeste-te putin la iubire, lasa orgasmul pe diseara. Eu am un mail de trimis cu o poezie de dragoste. Nu e nici prea romantic, nici prea pragmatic. O sa ii placa si lui.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.