Cum sa NU iti faci promovare la pagina de Facebook

Sursa foto

Nu sunt o inteleapta in ale promovarii online, dar sper din tot sufletul meu ca macar nu fac greseli atat de mari. Stiu, toata lumea vorbeste despre promovare pe Facebook, despre cat de multi clienti iti poate aduce, despre like-uri si share-uri. Mai stiu ca au innebunit cu totii cu concursurile de tip “like si share daca vrei un iphone” si lumea apasa butoanele alea de zici ca sunt butoanele de la lift.

Din cand in cand, cate un prieten/coleg/cunostinta isi face pagina de Facebook. Si primesc invitatie. Indiferent de natura relatiei, arunc un ochi, daca-mi place, dau un like, hai si-un share. Daca-mi place. Pentru ca nu dau like la orice, ci chiar la ceva care imi place. Saptamana trecuta am primit o invitatie din partea unui fost elev de-al mamei, mama mea predand germana. Elev medic. Actualmente posesor de cabinet de chirurgie plastica. Big rolling eyes!!!! Nu am dat share, nici macar like, pentru ca mai auzisem de cateva ori mini discutii medicale intre el si mama (care a facut acum….20 si ceva de ani vreo 3 ani de medicina si isi contrazicea elevul…incepator), si mai ales mai stiu si cum si-a mai luat examenele. Decat sa fac victime, mai bine tac.

Dar aseara am avut o discutie interesanta pe Facebook. Acum sa imi spuneti voi mie, unde am gresit?

Sa dau like si share?

 

Pana aici toate bune si frumoase. Mi se pare ok sa ceri prietenilor/cunostintelor o favoare. Dar ei au dreptul sa te refuze. Right?

Sa dau like si share?

 

De principiu, nu prea sunt chiar cea mai delicata floare din gradina. Dar ba, nu ma intereseaza sa ma modific. Imi plac toate imperfectiunile mele, chiar daca in anumite momente ale tineretii devenisera complexe. Nu sunt perfecta si asta ma face interesanta. Doi, nu m-as duce la un chirurg incepator, decat daca este asistent de chirurg cu vechime. Daca ies cu nasul in locul urechilor? Daca apelez vreodata la chirugie plastica, inseamna ca am innebunit. Trimiteti-ma direct la nebuni, daca au locuri libere.

Si trei… nu asa se face promovare. Daca omul zice nu, lasa-l. Ca dam in extrema celalalta. Publicitate negativa. Si nu am vrea asta, nu?

De aici,

Numai zambete siiiiiiiiiii

 

PS:

O alta eleva a mamei (o super simpatica si super muncitoare), are niste produse tare dragute for da’ ladies ca sa va faceti boyfriendsii fericiti. Eu v-as sugera sa va luati pentru voi, sa va simtiti sexi si frumoase. Pentru ea am dat like cu drag la pagina Outlet-ului Triumph. Si tot for da’ ladies, bijuterii🙂 PS2: faceti ce vreti cu paginile astea, ignore, like, share, buy. Alegerea va apartine. Si nu uitati! Like-ul vostru conteaza, nu e o singura apasare de buton!

4 thoughts on “Cum sa NU iti faci promovare la pagina de Facebook

  1. Oana says:

    Eu tot dadeam like-uri in prostie la toti cei care imi cereau pana m-am trezit cu wall-ul invadat de informatii care nu ma intereseaza deloc. Asa ca am dat frumos unlike si acum folosesc butonul Like doar pentru chestiile care chiar imi place si ma intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.