Cum se fac cumparaturile (de Pasti)

Sursa foto

E simplu, nu se fac in ultima saptamana! E haooooooos, dezastru si alte alea! Am fost in Obor si in Cora… haos, haos, si iar haos. Azi in tramvai la o singura statie s-au urcat 4 babute si 1 mosnegut. Deja era prea cald afara si, dupa cum bine stim, tramvaiul nu are aer conditionat! dar Babutele rezista!

1. Nu te inghesui. Sunt destui miei pentru toata lumea. Eu sper ca sunt miei si nu comunitarii sacrificati pentru binele umanitatii. De bine, de rau, anul asta nu au mai urcat preturile. Gasesti si la 21 de RON/kg.

2. Nu te criza cand stai la rand! Ieri la Obor la magazinul meu preferat de branzeturi si alte alea o doamna se ambalase ca domnul comandase inaintea ei pentru ca nu era inca hotarata si nu il lasa sa isi ia branza. Lady, get over it! De asemenea, aia din spatele meu ma impingea sa merg mai departe daca mi-a venit randul, ignorand ca mai era un nehotarat in privinta comenzii de parca venea sfarsitul lumii.

3. Nu te du la casa la Cora si cand descoperi totalul ii zici lui tanti casierita ca ai doar 140 de RON. Nu e frumos! Stiu ca nu ai bani, e ok dar tanti aia munceste ore in sir si poate nu are chef sa o freci la melodie. Prin frecat la melodie a se intelege renuntarea la cateva produse, dupa care, pentru ca nu e de ajuns, sa o intrebi la ce sa mai renunti. Nu e consiliera financiara!

4. Si INSIST! Circulati civilizat prin piete.. De 70 de milioane de ori am nimerit peste doamne (cel mai des) care se opresc fix in mijlocul drumului. Ca au uitat ce au pe lista, ca au ochit o taraba cu morcovi, orice scuza ai avea NU te opri in mijlocul drumului. Circula regulamentar pe dreapta si lasa-ma sa trec. Eu sunt pe modul de Speedy Gonzales la piata!

Daca mai aveti povesti nemuritoare, sunteti invitatii mei sa dati un share pe aici la nebunii romanesti de cumparaturi.

 

 

4 thoughts on “Cum se fac cumparaturile (de Pasti)

 1. Bogdan says:

  Si uite din acest motiv iubesc cumparaturile online. Mai ales ca acum se pot comanda si produse alimentare online si vin acceas zi 😀

 2. Petruta says:

  De acord.. dar partea de legume si fructe nu o iau din supermarket 🙂 Asa ca inca sunt pe modelul clasic, piata in fiecare saptamana 🙂

 3. Bogdan says:

  Scuze ptr expresie, dar: “mai bine iti bagi un bat in fund” decat sa te duci inainte de sarbatori in piete. E unul din motivele pentru care am inceput sa urasc perioada sarbatorilor.

 4. Petruta says:

  Cumparaturile de Paste le-am facut …. pe 10 aprilie:))) Dar am mai avut 2 chestii de luat si am ajuns si la piata ca sa ma ciocnesc de lume:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.