Cum stii ca ti-ai gasit alesul/jumatatea/the one

Sunt prea multe articole pe tema asta si mi s-a pus piticul pe creier. Asta cu gasirea jumatatii e ca si cu orgasmul. Il ai, nu e nevoie de GPS ca sa il gasesti, de confirmarea medicilor ca sa stii ca e pe bune, de un quiz rezolvat pe un site pentru noi tipele si daca ai bifat cu “da” 7 din 10 intrebari e clar: ai avut!

Nu o sa comentez articolul care a fost cireasa de pe tort. Oh, wthell, nu ma pot abtine. Cititi aici si apoi reveniti la mine.

Asta-i fraza care mi-a sarit in uochi :

”Alesul” e acela care îndeplineşte toate acest 5 cerinţe importante, aşadar pune-ţi iubitul la încercare!

Te rog, ba nu! te implor! lasa izbitul in pace si asculta-ma. Nu il mai trece prin 500 de teste. E al tau si tu stii mai bine cum e el. Chiar vrei sa intre intr-un tipar? Chiar vrei sa fie la fel ca toti ceilalti?

Stiu cupluri care ar putea bifa cele 5 cerinte si totusi nu sunt suflete pereche. Ca nu sunt! Ca asa zic eu! Se vede… de la o posta. Si stiu cupluri in care nu se respecta concomitent cele 5 cerinte dar se iubesc frumos rau de tot. Se vede ca undeva e scris sa fie impreuna (shhhhh, e coltul meu de romantism aici:P)

Ca sa te lamuresc totusi, draga mea cititoare: cum stii ca ti-ai gasit alesul. E simplu.

Nu ai nevoie de un test, nu ai nevoie de confirmarea celorlalti, nu ai nevoie sa il intrebi cat de tare te iubeste, nu ai nevoie sa te intrebi daca el e alesul. Pentru ca stii. Ti-am zis eu ca e simplu, nu? Pur si simplu stii. Atat.

Daca tot nu ti-e clar, stii faza aia in care ochesti rochia in vitrina magazinului si parca e facuta fix pentru tine, cineva ti-a citit gandurile si a facut-o dupa gusturile tale, te imbraci cu ea si esti ca o printesa? Asa e si cu el. Na, ca te-am lamurit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.