Da’ corpul cine mi-l da?

Sursa foto

Sunt invadata din toate partile de oferte la lenjerie intima. Vina-mi apartine, ca deh, am apasat subscribe, like si alte prostioare.

“Rochie tocmai buna de club”. O chestie super mulata, tocmai buna sa puna in evidenta curbele feminine.

“Un chilot fin, pentru o noapte pasionala”. Chilot care nu acopera mai nimic din partea din spate.

“Un corset care sa il incite”. Sanii stau perfect in ei. Talia e de viespe.

Tipa slaba

 

 

Sursa foto

Mai baieti, da’ corpul mie cine mi-l da? Multe din tipele din poze au talia super subtire, fundul bombat si deseori micut, iar sanii.. oooo sanii, marisori, rotunzi, perfecti.

Iar eu sunt tipa obisnuita. Fundul iese din tipare, sanii raman in sablon, talia primeste drept tratament  lotiune de tonifiere si regim de exercitiii in fiecare zi. Iar eu comand prostioarele de pe site-uri. Si arata bine pe tipele alea. Dar sunt destul de rationala incat sa nu imi cumpar cei mai… minusculi (permiteti-mi aceasta greseala) chilotei, nici un corset ca sa nu iasa mici sunculite pe dinafara iar in club nu imi etalez curbele.

A nu se intelege ca sunt o frustrata. Imi place corpul meu asa cum e. Bine proportionat, imi place la nebunie. Eu l-am mai stricat putintel dar de principiu ne intelegem de minune. Dar nu e corpul din reviste. Asa ca inainte sa imi vindeti lenjeriuri de atatat barbatii, dati-mi si corpul tipei din poza. Ca extra bonus, ca-s eu o draguta!

2 thoughts on “Da’ corpul cine mi-l da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.