De ce iti alegi o proasta care iti mananca banii?

Ieri am asistat la o discutie interesanta. Tipa povestea ca boyfriendul, viitorul sot pardon, facea niste investitii fara cap si nu le intelege rostul. Interlocutoarea o lamureste: “mai, poate isi face niste investitii pentru viitorul lui, sa isi asigure spatele”. Raspuns:”nuuu, cum sa faca asta? Nu se gandeste el la asta.” De parca el, saracul retardat, nu poate gandi fara ea si nici nu poate concepe o viata fara ea. In conditiile in care el castiga mai mult ca ea, ea e ajutata de parinti, ea isi face planuri de viitor vanzand casele parintilor pentru a-i ajuta pe ei, ca, deh sunt tineri la inceput de drum.


Dapai eu mai stiu ca tipa asta isi face o gramada de calcule cu banii lui. Pretinde ca e independenta dar.. eu as zice ca nu prea. Si totusi a prins un baiat bun. Castiga bine, e cu bun simt, pare familist. Si s-a ales cu ea. “Independenta”, cea care oboseste dupa 8 ore de munci la birou si care nu se poate concentra la nimic altceva. Si care, bineinteles, vrea sa isi asigure spatele.

Probabil, mie nu mi-ar fi placut in veci un astfel de tip. E genul bun dar e si tipul din care poti face absolut tot ce vrei. Iar eu nu vreau sa conduc. Vreau un partener de condus. Dar stiu destule fete de casa care cauta un astfel de baiat. Si uite ca nu s-a nimerit. Cumva, mimozele, tipele care par fragile si neajutorate dar la primul semn iti pun pumnul in gura “auzi iubi, in seara asta imi cumperi rochia de 300 de euro daca vrei sa mai vorbim maine”, tipele astea prind baietii buni.

Mai stiu cazuri de colegi care au bagat mii de euro in fete. Excursii, haine.. si erau micuti colegii mei la vremea aia – 23-24 de ani. Si alea erau fete obisnuite nu pitipoance hai-cles (a la Buruiana care e cu fotbalisti sau care cum mai e). S-au despartit, ea s-a ales cu haine da firma, el cu inima franta. WTF? Crede-ma pe cuvant. O fata, daca te place, nu iti va cere sa ii cumperi haine scumpe, nici nu va cere cadouri in permanenta. Va astepta gesturile frumoase sa vina de la tine si valoarea lor nu ar trebui sa conteze. Da, mai sunt si astfel de fete.

Asa ca, dragul meu, data viitoare cand te plangi ca nevasta iti papa banii.. gandeste-te ca ti-ai facut-o cu mana ta.

2 thoughts on “De ce iti alegi o proasta care iti mananca banii?

    • Petruta says:

      E simplu. “Vai, iubiiii, ce rochie frumoasa!” Ochi de caprioara, falfait din gene, un pupic pe obraz si pac! rochia e a ta :))))Cerseala pe fata.. dupa cum bine ai spus 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.