De ce iubesc eu Bancpost-ul

Hellooo lume,

Era pe lista de ceva vreme, acum in sfarsit pot sa debifez o tema din cele aproape 50 stranse. Iubirea mea mare, Bancpost. Cum am ajuns eu la ei e o poveste putin ma lunga, cum o sa scap de ei, well, asta e si mai si…

Ne-am inceput relatia prin holy mamma! 2007 cand m-am angajat iar cardul de salariu era la ei. Nu stiu de ce nu imi placea foarte tare de ei ca saracii nu gresisera cu nimic, sau cel putin nu imi amintesc sa fi fost ceva grav. Probabil ca atunci cand au inceput sa ne intarzie salariile am prins si mai multa pica pe ei, desi, saracutii nu aveau nicio vina.

A venit vremea overdraftului, apoi someria mea si uite asa m-am procopsit cu un credit la ei. Micut, ce-i drept, dar tot credit cu responsabilitati e. Au fost draguti (pentru ca nu aveau de ales:))) si asa in loc de plata intregii sume pentru overdraft acum eu platesc lunar, cu varf si indesat. Prin a plati lunar a se intelege ca platesc cu intarziere de vreo 2 saptamani. Deci nu sunt cel mai dragut client dar platesc lunar, fara sa se ajunga la intarzierea aceea de 30 de zile, raportare la Biroul de Credit, etc.

De doua luni insa le testez rabdarea. Ce se intampla daca…. platesc la sfarsitul lunii? In conditiile in care eu am scadenta pe 11. Dapai se intampla chestii minunate: se alarmeaza consultantul de la capatul liniei, de zici ca e marea tragedie pentru intarziere. Relax, stim amandoi ca in timpul asta mi se aduna penalitati. Grase si frumoase, ca asa ne sade bine. Asa ca, daca eu imi asum aceste penalitati, de ce te panichezi asa? Nu stii ca stresul te omoara incet dar sigur?

Daca nu raspund la telefon, se intampla alte minunatii. Si tocmai astea m-au adus la partea cu scrisul. Nu raspund bine la amenintari.

Mesaj Bancpost
Mesaj Bancpost

Eu le pot intelege dorinta de a plati la timp. Eu imi asum responsabilitatea creditului. Cand imi mai mergea fixul si nu dadeau de mine pe mobil, dadeau de mama acasa. Cand ma intorceam, o gaseam palida de zici ca venea sfarsitul lumii. Acum nu mai merge fixul iar pe mama am invatat-o cum e cu bancile. Platesc cu mici intarzieri si cu penalitati, deci sa nu se streseze foarte tare.

Eu una nu o fac.

Azi le-am platit si rata cu penalitati si in plus. Pentru ca eu sunt draguta:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.