De ce nu v-am urat nimic de Paste

Sursa foto

Ba chiar ma trecusera si dracii si voiam sa scriu ..vrute si nevrute. Pastele si Craciunul au ajuns simple zile de umplut burta si dormit. Eventual cumparat multe cadouri. Concluzia e ca dormim, ne gratarim, mai punem niste sunculite pe noi si dupa aia ne plangem de cat de multi bani am cheltuit si trecem pe tura de detoxifiere.

M-am enervat ca i-am auzit pe multi ca sarbatorile astea nu inseamna nimic pentru ei, cu un ton mai de sus. Si e ok. Nu va oblig eu sa va pese. Dar mi se pare absolut logic sa nu insemne nimic. Astea 2 sarbatori, precum si altele, aveau alte idei la origini nu sa ne ghiftuim pana ajungem la spital. Esenta lor in mare parte s-a pierdut. Au ajuns doar zile libere de odihna si mancat ceva gatit de mama acasa. Si iarasi e ok. Numai sa nu mai vad dispretul asta fata de ele. Ca imi ies din pepeni.

Suntem liberi sa alegem ce vrem, cum vrem si din motivele care ne traznesc. Deci e ok sa nu crezi in ceva si sa profiti de zile libere ca sa dormi. Dar lasa-mi marja mea de eroare, asa cum eu ti-o las tie si permite-mi sa ma bucur de zilele astea. Pentru mine Pastele si Craciunul inca mai inseamna ceva dincolo de nebunia din magazine si umplut burta. Eu am slabit 2 kg in saptamana de dinainte de Paste si cumparaturile le-am facut in liniste cu 3 saptamani inainte:))) Si da, m-am odihnit si eu de Paste ca sunt si eu om.

De aici,

Numai zambete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.