De ce te vinzi atat de repede si ieftin?

Sursa foto

Se ia una bucata grup de baieti, iesiti la o bere, asa, ca baietii. Mai o gluma, mai o bere, mai o gluma. La un moment dat vin inspre ei doua tipe. Fara sa fi fost agatate, fara sa le fi transmis ocheade, ele vin. Tipele zambarete si cu chef de … vorba desi nimeni nu le bagase in seama. Dar trecem si peste asta.

La un moment dat, unul din baieti mentioneaza ca sunt studenti la Aviatie. De atat a fost nevoie ca s-a aprins… fitilul bombei. Baieti draguti, noi fetele oricum avem fantezii cu ei in uniforma si ghici ce? poate au si bani, doar sunt in aviatie, nuuu? Cele doua fete cucuiete au inceput sa se pupe. Vai, scuzati-ma pudica si politicoasa din mine a refuzat la inceput sa creeze o imagine fidela: French kissing all the way, baby!

Si nu, nu a fost la cererea publicului. A fost asa, deodata, pentru a intretine atmosfera. Numai ca reactia baietilor.. a fost de .. mirare. “WTF, ce le-o fi apucat si pe astea?” Apoi s-au bucurat si de spectacol si au plecat acasa. Da, singuri iar fetele eventual cu o bere platita.

Pe vremea mea:))) se pupau fetele, dar la cererea publicului, intr-o atmosfera in care cei doi neuroni disponibili erau cam ametiti de prea multe beri, in camin era intuneric si baietii munceau pentru un French kiss de 2 minute. Urale, tipete, incurajari. Simteau si ei ca au alergat gaina oleaca inainte sa cada cu nasul in mocirla.

Nu c-as fi avut mare admiratie pentru fetele alea, dar ce piscoteii mei s-a intamplat cu cele din ziua de azi? Chiar va considerati carpe de sters pe jos.. ca eu, una, asa va vad. Si baietii aia credeti-ma o sa isi aminteasca de voi drept alea 2…proaste din bar. Stiu direct de la sursa

De fapt, intrebarea de azi ar fi de ce te vinzi? Cine ti-a spus ca nu valorezi nimic? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.