De ce ti-e frica, nu fugi!

Sursa foto

Nu stiu cum sunteti voi dar eu am un dar de a amana probleme, premiul Nobel ar trebui sa primesc pentru el! Nu mi-ar parea rau nici pentru un Oscar pentru cea ma buna “amanatoare“:)))) Sa plates rata? Sigur! Am bani dar de ce sa ma duc azi? Pot sa ma duc maine. Sa predau apometrele. Sigur, le-am notat, le-am pus in excel, le-am printat, le-am dus peste o saptamana!

Amuzant. Da. Mai grav e ca deseori apar probleme mult mai importante decat atat. Stii si tu, relatia care nu mai merge, jobul care te streseaza, boyfriendul care poate te inseala. Si le amani. Las ca relatia poate se repara singura, las ca asa e la toate joburile, mai pot sa rezist muncind 12 ore pe zi, las ca poate nu ma inseala. Ai iluzia ca ti-e bine pentru ca le amani. E bine, nu trebuie sa le rezolvi azi. Rasufli usurat.

Problema insa tot acolo a ramas. Tot se vrea rezolvata si deseori, odata cu trecerea timpului, ea se agraveaza. O sa iti spun un mic secret. In timp ce o rezolvi, oricat de complicata ar fi, te simti puternic. Pentru ca poti. Dupa ce ai rezolvat-o de obicei zambesti: “ce fraier am fost, era atat de usor!”

Iti propun doar atat: rezolva azi o problema, cat de mica! Maine inca una. Poimaine inca una. Vorbim pe parcurs. Zambeste! Pentru ca poti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.