De fosti numai de bine

Sursa foto

“Draga, deci a fost un porc, un nesimtit.. un… de nimic nu era in stare!!!”

“Da, draga, ai dreptate, meriti ceva mai bun!”

Cumva avem noi oare prostul obicei de a ne vorbii fostii de rau? Chiar si la ceva vreme dupa terminarea relatiei, ei tot porci si nesimtiti au ramas si noi meritam ceva mai bun. Really, ladies? Dapai daca erau atat de porci si nesimtiti cum am ajuns noi, mirificele, cu ei? Ceva, ceva tot ne-a placut.

Eu cred ca sunt putine cazurile in care chiar dam peste baieti care se schimba peste noapte sau care in timp se transforma in niste nemernici. Stiu cateva exemple, nici unul din experienta mea. In rest, poate ar trebui sa invatam ca despartirile vin si trec, ca poate invatam ceva din fiecare iubire pe care o avem si ca nu e frumos sa improsti cu noroi, mai ales atunci cand au fost si momente frumoase. Acum sa nu imi zici ca nu a fost nimic bun, ca nu au fost vremuri in care radeati ca doi adolescenti indragostiti si in care te topeai in bratele lui. Lectia se aplica si vice-versa. Am auzit de cateva ori ca fostele erau niste c…. sau proaste.

In amintirea vremurilor frumoase si a neuronilor intepeniti care te-au facut sa il alegi pe el/ea si sa il faci parte din viata ta, nu il mai denigra atat. Pana la urma, cei cu care alegem sa ne facem de cap spun ceva si despre noi. Sunt ca hainele pe care alegi sa le porti la o petrecere. Nu poti sa te imbraci ca o …si sa ai pretentia sa fii tratata ca o doamna. Cam asa e si cu ei, saracutii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.