De Valentine’s Day…

Sursa foto

Probabil ca initial mi-ar fi iesit o postare asemanatoare cu cea de aici. Cred ca pe blogul vechi am aruncat cu sageti inspre Cupidon. Pentru ca nu sunt de acord sa ne iubim o zi pe an. Pentru ca totul e prea comercial. Pentru ca fetele sunt prea entuziasmate de ce cadou o sa primeasca si uita de celelalte mici gesturi pe care le fac baietii (sau ar trebui).

Dar pentru ca aveti de citit acolo, eu vreau pe scurt sa va urez ce am de urat:

V-as dori ca cel/cea de langa voi sa nu fi devenit un strain, acel cineva cu care impartiti facturile, cativa giga de poze din anii de glorie, si patul in noptile friguroase.

V-as dori sa nu va mai aud ca dupa 3 ani ramane respectul si ca nu mai e scanteia de la inceput. E adevarat ca inceputul nu e ca mijlocul si nimic nu se compara cu sfarsitul, dar cine v-a pus sa va transformati in niste mosnegi dupa 3 ani? ***Stiu niste mosneguti indragostiti, v-ar cam da clasa.

V-as dori ca din cand in cand sa va amintiti ca va place sa fiti surprinsi si sa faceti asta pentru celalalt.

V-as dori sa nu uitati cat de bine este sa poti strange pe cineva de mana, cat de suuper bine este sa stai in bratele celuilalt si cata energie si dorinta poate sa fie intr-un singur sarut.

As vrea sa va dati seama ca viata e naspa deseori, ca aveti facturi, rate, sefi stresanti, ca fundul e mare si tatele mici, dar ca atata timp cat aveti prieteni, zambetul pe buze si pe cineva langa voi, toate astea palesc in comparatie.

V-as dori sa va gasiti iubirea adevarata, nu doar un compromis de relatie pentru a nu fi singuri.

Va doresc sa va mai interesati putin si de traditia romaneasca (eu am facut asta abia anul trecut), si sa va ganditi la Dragobete, fara a va mai grabi sa imprumutati tot de afara.

E pacat ca si de Valentine’S Day vad mai mult cupluri obosite care incearca cumva de aparenta sa fie fericite.

Iar eu va doresc doar sa fiti fericiti si iubiti cu adevarat!

De aici,

Numai zambete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.