Decat sa te duci la medic, mai bine mori in liniste!

Sursa foto

Nu sunt genul care sa generalizeze.. foarte tare:)) Eu chiar cred ca exista si medici buni si foarte buni, si mai sunt si unii care te ajuta fara spaga de rigoare. Dar cand dau de astfel de cazuri, rad cu un ochi si plang cu amandoi.

Se duce fratele meu la doctorita de familie, de fapt un medic foarte bun daca .. esti putin atent. M-am dus acum cativa ani sa ii cer niste vitamine ca eram slabita (deh, cola si alte alea). Imi da reteta pentru calciu lactic. Cand sa imi deschida fisa isi aminteste de mama (care mergea cu flori tot timpul). “Aaaaahh, da, ce mai face mama? Uite iti dau niste vitamine americane, sunt foarte bune”. Si asa le-am luat eu pe reteta compensata.

Revenim. Se duce Andrei ca are nevoie de o trimitere pentru analize pentru ficat. Oboseala, alte alea, sensibilitati din familie. Se intoarce acasa cu trimitere la consult la medicina interna pentru gastro-enterita:)))))

Se duce una bucata ruda a unei vecine la spital, operatie -endoscopie, whatever pentru pietre la pancreas. Dupa cateva zile si greseli de regim, se intoarce la spital, schimba si un medic. Ficatul terci, trecuta pe perfuzii, fara mancare. Medicul ii zice ca i s-a dus din mal la ficat. Mal, adica noroi!!!!! O ecografie mai incolo si niste soapte intre doi medici, ea afla ca are niste firicele de mal si sa astepte sa le elimine ficatul, dar ea auzise ca sunt pietricele. Ii scapasera cateva la interventie si au ajuns in ficat. Asadar, o trimite acasa cu, sunteti atenti? pancreatita acuta in forma usoara :))))))))))) Si pentru ficat: silimarina si inca vreo 2 suplimente alimentare si sa astepte, ca se elimina alea. De cand ficatul poate elimina lucruri, habar nu am, ca nu m-a facut mama medic!

Desi, cred ca as putea foarte bine sa fiu si o doctorita sexi! :))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.