Seducție cu parfumul potrivit. Make me deeply yours!

Dacă m-ai fi întrebat acum ceva vreme, ți-aș fi spus că folosesc parfumul pentru mine. Nu contează cum mă îmbrac, dacă port parfumul meu mă simt extrem de feminină. Dacă am o zi proastă în care am chef să arunc doar un tricou și blugii pe mine, o picătură din parfum îmi amintește de mine. Accesorizez o pereche de cercei și sunt gata cu zâmbet pentru o nouă zi. Dar parfumul ca armă a pasiunii? Neah, eu am altele.

Parfumul lui înnebunește

Privind lucrurile din perspectiva cealaltă, dintodeauna am iubit parfumurile masculine. Iubeam faptul că îl îmbrățișam dimineața și el rămânea cu mine toată ziua. Mirosul lui era pe hainele mele. Era ca și cum el m-ar fi ținut în brațe toată ziua. Gândind animalic, el își marca teritoriul astfel. Iar eu nu mă supăram deloc. I-am furat și tricoul favorit albastru ca să îl păstrez mereu cu mine. Când plecam din București fără el, tricoul venea cu mine. Niciodată nu eram singură. Mirosul lui pe tricoul pe care îl purtam noaptea îmi amintea de clipele împreună. Și adormeam zâmbind.

Indiferent de ce „el” a fost în viața mea, primul lucru pe care mi-l doream era să îl iau în brațe ca să îi simt parfumul. Emana masculinitate și putere și orice femeie, indiferent de cât de independentă și puternică este, își dorește să se simtă ocrotită. Numai că suntem prea încăpățânate să recunoaștem acest aspect.

Parfumul meu, arma mea de seducție

S-a întâmplat să fie o excursie. Nici unul din noi doi nu plănuise nimic. Eram doar noi înșine și a fost un weekend cu zâmbet, un weekend cu prieteni, distracție, replici ironice și amuzante. Și flirt! Oooo da! Cred că am uitat să menționez că balanțele iubesc flirtul, joaca și seducția. Dar gata cu lauda.

Știți momentele alea în care atmosfera e tensionată? Să depășești limita? Să stai cuminte? Mintea  iese de pe traseu și mâna continuă jocuri semi-îndrăznețe cu degetele lui. S-a pornit lupta. Să ducem limita și mai departe? Te apropii. Îi simți parfumul. Nu știu ce pun în parfumurile masculine dar pe mine mă înnebunesc. Atâta timp cât sunt pe bărbatul potrivit, evident! :))

Te apropii și te cuibărești în brațele lui. Doar suntem fragile, nu? Îl lași să se apropie de tine. Te faci și mai mică. Își plimbă degetele prin părul tău, îl simți aproape, îi auzi respirația caldă. Pulsul accelerează, obrajii se înroșesc. Pe fundal se aude Enrique Iglesias „Hero.” Sfinte Sisoie, cine a scris scenariul în povestea asta că îmi pierd capul de-a binelea! sunt singurele lucruri care îți trec prin cap. Știi că ești parțial pierdută dar nu îți pasă.

Degetele lui îți dau părul deoparte. Îl incomoda. Îl simți că se apropie cu buzele de gâtul tău. Ai vrea să fugi dar ai înghețat. Și știm amândouă că nu ai vrea să fii nicăieri altundeva. Începe o tortură dulce și tu reziști pe baricade.

Ce frumos este parfumul tău!” și el continuă cu joaca pe gâtul tău. Iar tu nu poți decât să te gândești că: „Finally! În sfârșit, cineva apreciază!” Ai sări în sus de bucurie dar nu prea e contextul.

Un parfum Enrique Iglesias?

Așa că da, dragele și dragii mei, vă pot confirma că parfumul este o armă a seducției a naibii de utilă. Te face să te simți feminină și senzuală iar pe el îl transformă în vânătorul gata să domine. Și dacă tot suntem la jocurile seducției…

EDT-ETUI60MLFEMME

V-am zis de Enrique, nu? Deși nu e în totalitate genul meu, nu există videoclip de-al lui în care el să nu emane sexualitate la modul cel mai fin, fără ceva vulgar. Iar acum și-a pus amprenta asupra unui parfumului Deeply Yours. Inspirat joc de cuvinte! Aș vrea să vă păcălesc pe voi, dragii mei, că veți fi la fel de simpatici ca latin loverul dacă îi purtați parfumul iar pe voi dragele mele, că îi veți simți buzele pe gâtul vostru. Dar nici eu nu am o imaginație atât de bogată!

„Pentru mine, parfumul constituie un rol esenţial în jocul pasiunii. Sunt multe moduri în care pasiunea poate să aducă oamenii împreună. Există pasiunea dintre doi indivizi, dar există, de asemenea, şi pasiunea profundă care mă apropie de fanii mei și de muzica mea. Aceste conexiuni emoţionale au devenit o sursă de inspirație pentru noile mele parfumuri, Deeply Yours pentru El şi pentru Ea.” – Enrique Iglesias

Și totuși, dacă vrei să vrăjești, ce-ar fi să începi cu Deeply Yours de la Coty? Puțină seducție a la Enrique nu strică. Whose bells do you want to ring?

 

 

One thought on “Seducție cu parfumul potrivit. Make me deeply yours!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.