Pentru tine.. un mic dependent de Facebook

Anul 2xxx, pardon, să mai scoatem unul – 20xx.. Vine o nouă eră glaciară, numai că asta e diferită, nu omoară dinozaurii, nu îngheață apele, nu criogenează umanitatea ci distruge netul și toate calculatoarele. Ce să facă un dependent de Facebook?

Încet-încet, din culcușul său cald de beton, Homo Sapiens Facebookus iese la lumină. Din aia de la soare nu de la neon. E palid, cu cearcăne – aseară a stat până la 2 să vorbească cu iubită lui – it’s complicated pe facebook, iar de la 2 la 4 au făcut sex virtual. Cerul e albastru și uite! un nor în formă de iepurași. Oare de ce în Second Life nu au norișori în formă de iepurași?

OMG! Ce-i aia? Ah, oops.. e o femeie. Sâni adevărați!!!! Ei, nu sunt chiar ca cei virtuali… rotunzi, perfecți, jucăuși și fundul ei nu e la fel de .. dar.. e o femeie! OMG! OMG! OMG! Să îi dau un like la poză? Dar stai! Nu e o poză, e o femeie reală. Trebuie să dau share la ceva. Dar la ce?

Ea pășește timid. Hmmm.. un bărbat adevărat. Aoleo! Mă vede așa cum sunt eu- shit, unde ți-e avatarul când ai nevoie de el?! Iacs! Are burtă, izbitu’ meu virtual e numai pătratele… dar și eu am formele lui Halle Berry. Hi, hi! și sunt și puțin mulatră.. dar doar puțin:P Dacă e el izbitu’ meu? A mințit cam mult în cazul ăsta… Oare a mințit și în privința dimensiunilor….? Oare ăsta să fie primul lucru pe care să îl întreb?

Cei doi Homo Sapiens Facebookus s-au apropiat timid… s-au studiat din cap până în picioare. Primele cuvinte au fost: Do you want to add me aș your friend? Iar ea a făcut pe dura: Not yet, but you can subscribe to my posts. În câteva zile au învățat să articuleze fraze de genul: Ce mai faci? și noroc cu hormonii că au apărut așa și copiii după vreo 2 ani. Fără hormonii care să o ia razna, rasa umană nu s-ar mai fi perpetuat.

Sunt curioasă xx de care cifre o să fie reprezentat. Pentru că viitorul e aproape. Angajatorii te considera un ciudat dacă nu ai cont de FB și urlă la ține dacă dai toată ziua like la poze cu pisici iar părinții fac cont de Facebook copiilor de 6 ani și apoi se miră de ce au fost abordați de perverși… Articolul va continua. This was just the fun part.

One thought on “Pentru tine.. un mic dependent de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.