Despre oameni, bloggeri și Superblog

Dacă intri pe site-ul Superblog, vei afla simplu că este „cea mai longevivă competiție din blogosfera românească.”

Dacă asculți discursurile emoționante de la Gala Superblog, vei crede că suntem toți o mare familie, cu nașă, evident, și ne iubim mult.

Dacă te-ai uita pe pozele de la petrecerea de după Gală, ai spune că suntem toți niște alcoolici destrăbălați.

superblog-beraria-h

Adevărul gol-goluț despre Superblog

Sunt oameni care scriu, bloggeri care scriu și scriitori care scriu. Cam astea sunt cele 3 mari categorii. O să vezi câte un Gigel analfabet și o să te dai cu capul de pereți că a luat notă mai mare decât tine. O să citești măcar de curiozitate un articol-două și o să îți vină să zici: „Dar dați-vă în puii mei, că ăsta nu-i concurs de literatură”.

locul-cinci-superblog

Dar o să vrei să participi la Superblog pentru că:

  • sunt probe care te provoacă și scot ce e mai bun din tine;
  • îți crează o disciplină a scrisului și deadline-urilor;
  • sunt premii chiar faine (și unele răsuflate);
  • mori de râs pe grupul de discuții (asta dacă înveți să nu te stresezi; dacă te ia cu nervi, atunci grupul de pe Facebook e cel mai bun loc pentru a te ține de mână cu alții și a diseca sponsorii, probele și câștigătorii)
  • o să aștepți cu nerăbdare să îți vină rândul la gală să zici chestiile pe bune.
  • o să te distrezi de leșini la after-party.

superbloggerite

Știți de ce Superblog 2015 a avut cea mai tare Gală? Că au fost o grămadă de olteni (oameni de distracție, frate!), că a dansat Emil și am participat și eu. Emil și-a primit laudele la final – cu gala asta începe să îmi placă de el, și pe Ana M. Marin o aștept în primăvară. Om cu glumele și distracția la ea, m-a convins să vin în Berăria H. Dacă nu ar fi fost ea, nu aș fi avut ce să povestesc.


Am înțeles că la Gală nu ne mai stresăm, ci ne bucurăm împreună. Când e bere, dans, oameni faini și bloggerițe dansatoare sunt și eu. Să se știe! Ah, și Bogdan cu care nimeresc în tot felul de poze.. Dar Pișcoțel e cea mai importantă 🙂

beraria-h-superblog-presa-in-blugi

Ianolia dă cele mai bune îmbrățișări, Daniel e cel mai tare dansator (și fotograf), Claudia și Albert sunt oameni frumoși (m-am topit când i-am văzut dansând). Și gata, nu mai dau din casă!

5 thoughts on “Despre oameni, bloggeri și Superblog

  1. Ianolia says:

    Se spune ca un om simte cu adevărată ceea ce simți și tu, nu spunandu-ti ca știe cum e, ci imbratisandu-te cu putere! Mulțumesc, Petruta! Te iubesc, mult, minune de om! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.