Dragele mele, sa nu va schimbati!

Am bafta ca profa sa dau de oameni super. Era cazul sa ma mai si laud putintel ca nu v-am zis nimic de elevii mei niciodata. Iar anul asta s-a nimerit sa am multe fete de clasa a 12a.

Vesele, pline de energie, cu glume multe si serioase. S-au nimerit doua dintre ele saptamana trecuta sa fie ca Speedy Gonzales intr-o zi in care eram eu super somnoroasa si mai ca imi venea sa le bat. Eu voiam sa dorm:)) Radeau si glumeau o gramada si mi-au amintit de cum eram eu la liceu. De fapt, de cum eram cu totii. Si le-am spus sa nu se schimbe. S-au uitat contrariate la mine, de parca le-as fi cerut sa nu uite engleza. Cum adica sa uite engleza? Cum adica sa se schimbe?

Am tras atunci un zambet de adult din ala atotstiutor. “Las ca vedeti voi”. Si a urmat o clasica pilda: oamenii se acresc in timp. In loc sa fie ca un vin bun, ei devini monotoni, glumele dispar, frustrarile apar, energia se evapora. Si asa vedeti pe strada zi de zi niste zombie care se duc la munca si nu mai sunt capabili sa se bucure de prostiile auzite in autobuz, de faptul ca un coleg de munca a facut o gluma proasta, stiti, toate chestiile alea de care radeam cand eram mici.

Asa ca postarea asta este scurta. Si este dedicata fetelor speciale de anul asta cu un mesaj simplu: sa nu va schimbati! Puteti sa cresteti, puteti sa fiti super profesioniste in orice domeniu, puteti sa faceti copii si sa descoperiti leacul pentru cancer si totusi sa va pastrati efervescenta, zambetul, optimismul. Se mai diminueaza uneori, alteori explodeaza. Dar sa nu uitati sa fiti tinere! Ascultati-va profa ca stie ce zice! Si daca peste ani va treziti niste legume acre, dati o vizita pe aici, cititi mesajul si dati-va una peste fund.

Cu drag pentru

Cristina (oooo daaaaaaaaaaaaaaaa!)

Maria (the chipmuuuuuuuuuuuuuuunk)

Bianca (prea multa energie pe metru patrat)

Iulia&Monica (sursa primordiala de inspiratie)

Roxana (my fav weirdo:P)

A voastra,

Profa

6 thoughts on “Dragele mele, sa nu va schimbati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.