Dragoste pe Facebook?

 

Sunt oripilată aproape în fiecare zi.

Dai check-in iubirii pe Facebook

Văd că domnișoara X a fost cu domnișorul Y la restaurantul Z la nunta unui cuplu. în descrierea pozei văd tone de inimioare sau texte precum “iubi meu”, “dragostea mea” și alte chestii.

Domnișoara X și domnișorul Y merg în vacanță. Ea pune poza de la cina romantică de seară cu textul “Te iubi mult” sau ceva de genu’.

Cuplul de cromozomi xy este iar în vacanță sau la un film sau oriunde le poftește suflețelul-ea îl tag-uieste pe facebook și scrie acolo clar “feeling loved”.

Dragoste pe Facebook? Nope

Îmi asum faptul că în urma postării vor fi unii de vor zice că-s frustrată. Nimic mai departe de adevăr. Citeam cândva despre iubire a la Ana Blandiana pe webcultura și ea spunea: “Mi se pare că există lucruri atât de serioase – cum e dragostea, cum e credința în Dumnezeu – încât nu se strigă în piața publică. Când o femeie spune în gura mare, în piată sau la televizor, “eu îmi iubesc bărbatul”, poți să fii sigur că îl insală. Pentru că sunt lucruri care, dacă sunt adevărate, nu se trambitează.” Aș fi vrut atunci să o contrazic pentru că uneori ceea ce simți îți dă o asemenea fericire de îți vine urli în gura mare. Sau cel puțin așa îmi amintesc eu că e când ești îndrăgostit.

Dar, potrivit concepțiilor mele, când ești cu fraierul pe care îl iubești, mai lași facebook-ul deoparte. Hai să nu fie că îl iubești-că sunteți într-o relație, că îți place de el-nu contează. Sunt lucruri pe care le simți și pe care le lași departe de online. îl alinți cu “ursulețul meu de pluș” în particular. îi zâmbești numai lui cum știi tu mai frumos ca să știe cât de fericită ești că v-ați dus la film. Te bucuri de clipele împreună în vacanță-fă sex! lasă telefonul din mână. Nu e nevoie să dai tag că sunteți în ….

Iar partea cu”iubesc” pe Facebook….. Oare eu prea considerând astea- lucruri pentru intimitate? Oare nu își pierd din farmec așa?

În rest, măa scuzați, oricât de fată aș fi, toate alinturile și iubirile de pe Facebook mă îngrețoșează. Eu sunt mai genul Pink așa ..

 

8 thoughts on “Dragoste pe Facebook?

  1. Oana says:

    Mie fix de ăsta cu Facebook-ul nu mi-a plăcut. :))
    Poate cum scriu mult și citesc mult presa și văd că a izbucnit moda asta cu “hai să cerem like-uri pentru …”. Cred că de asta. 🙂
    În rest îs de acord cu tine, unele lucruri se fac și se țin în intimitate.Ăla-i și farmecul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.