Enrique Iglesias pe 12 mai la Romexpo

Vine Enrique Iglesias în București. Da, în 2016. La Romexpo pe 12 mai. Am intrat aseară să văd ce se întâmplă cu comanda mea de bilete pentru Lara Fabian și am văzut mare afișul. De azi de la 10.00 s-au pus și biletele în vânzare. La 10.07 m-am pus pe scris articolul.

Există două categorii de bilete la Enrique: Fan Pit la 399 și Standing la 359. Nu tu opțiuni, nimic.

 

Vii la Enrique Iglesias la Romexpo?

Eu l-am văzut pe Julio Iglesias la Cluj anul trecut și pe fratele lui Enrique, Julio Junior. Am văzut că la Cluj era mai ieftin decât la capitală, voiam mult să vizitez Clujul, am prins și zilele orașului. A fost perfect. Eram sub media de vârstă de la concert, asta e clar! Dar l-am bifat pe Ăl cel Bătrân.

Am „crescut” cu Enrique, doar era sport național să salivezi după el în liceu și să dansăm la baluri pe Bailamos. Mai prin facultate plângeam la Hero și, după ce m-am deșteptat, mă gândeam la zbenguială pe „Ring my Bells”.

 

Eu n-aș prea vrea să îl ratez pe Enrique chit că o să fie ca la un spectacol de striptease și o grămadă de femei o să lase hormonii liberi și o să se dezlănțuie țipând „Enriqueeeeee, papacito, come and take me!

Deci, țineți minte:

Enrique Iglesias, Romexpo, 12 mai 2016, turneul Love and Sex (doooooh), ne vedem acolo?

Bilete găsiți pe eventim.ro (de unde este și poza)

PS: Tocmai am terminat de revizionat Bailamos.. Încă merge melodia de zbenguială iar Enrique.. ooooo daaaaaa, e ca vinul.. e și mai bun acum!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.